Libnet.ro
UNICEF

10:45

PSD decide azi candidatul la prezidentiale. Surse: Dancila are sprijin masiv in CEX. Ce i-a cerut premierul lui Tariceanu

Adevărul Adevărul,
PSD decide azi candidatul la prezidentiale. Surse: Dancila are sprijin masiv in CEX. Ce i-a cerut premierul lui Tariceanu

Viorica Dancila e sustinuta de aproape toti liderii de filiale pentru candidatura la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. De partea Gabrielei Firea e doar Paul Stanescu, liderul PSD Olt. continuă pe Adevărul

Conducerea PSD decide, astazi, candidatul partidului la prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

Ramasa fara sustinere, Gabriela Firea a anuntat in sedinta PSD ca isi retrage candidatura la prezidentiale - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse din partid. in acest moment, este clara desemnarea Vioricai Dancila in cursa pentru Cotroceni.

Rares Bogdan: inainte de a candida la prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala

Inainte de a candida la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala, a declarat la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El considera ca actualul premier nu ar avea nici o sansa sa intre in turul al doilea, apreciind ca ar fi rusinos pentru alegatorii din partea stanga sa o aleaga pe Dancila.

Dancila: PSD este hotarat sa intre in turul doi si sa castige alegerile Sprijnul ALDE si Pro Romania este important

Biroul Politic National al PSD a decis ca Viorica Dancila sa fie candidatul partidului la prezidentiale. Orice candidatura trebuie sa fie sustinuta de un vot in cadrul partidului, a spus Dancila, inainte de sedinta. Bineinteles ca sprijnul ALDE si ProRomania este important, dar PSD este hotarat sa mearga in aceste alegeri si nu numai sa intre in turul doi, ci sa le si castige, a spus liderul partidului.

Conducerea PSD decide candidatul partidului la prezidentiale

Conducerea PSD se reuneste marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidentiale, care urmeaza sa fie validat de catre Congres pe 3 august. Astfel, Biroul.

Vosganian: Ne-am pierdut increderea in PSD. Niciun sondaj nu indica faptul ca Dancila are prima sansa la prezidentiale

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat ca partidul sau si-a pierdut increderea in PSD si ca maine il va desemna pe Calin Popescu Tariceanu dept candidat la prezidentiale. Acesta a adaugat ca spera sa fie sustinuti de partidul lui Victor Ponta, Pro Romania.

Membru PSD Mures, mesaj exploziv pentru Viorica Dancila: Vrem sa se adevereasca visul lui Traian Basescu si sa conduca aceasta blonda frumoasa

O membra PSD din filiala Mures a precizat in contextul vizitei premierului la filiala locala a social-democratilor ca Viorica Dancila este prototipul perfect prezidentiabil promovat recent de fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )