Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru conducerea PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru conducerea PSD

Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru functia de presedinte executiv al partidului la Congresul extraordinar din data de 29 iunie, a anuntat, ieri, presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, care il sustine pe acesta. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Daniel Suciu: Candidez pentru functia de presedinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD la congresul din 29 iunie. intr-o postare pe Facebook, Suciu a precizat ca a luat aceasta decizie intr-un.

Daniel Suciu va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru functia de presedinte executiv al partidului la Congres.

Daniel Suciu candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al dezvoltarii regionale si administratiei publice, si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD.

G4 Media: Dancila ii sustine pe Daniel Suciu la functia de presedinte executiv si pe Marius Dunca secretar general al PSD Cine ar putea candida la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, ii sustine pe liderul de grup al PSD de la Camera Deputatilor, Daniel Suciu in functia de presedinte executiv si pe fostul ministru al tineretului, Marius Dunca, pentru functia de secretar general al PSD, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD la congresul din 29 iunie. Candidatura sa a fost aprobata prin vot de membrii Conferintei Extraordinare, potrivit unui an.

Un fost jurnalist candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD: ,,Raman acelasi om

Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al dezvoltarii regionale si administratiei publice, si-a anunta.

PSD-istii isi impart functiile in partid. Viorica Dancila vrea sa faca echipa cu Daniel Suciu-presedinte executiv si cu Marius Dunca - secretar general

Premierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu, lider al deputatilor PSD, pentru functia de presedinte executiv al partidului si pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD, potrivit unor surse din partid.

Dancila: Mi-ar placea sa nu fiu singurul candidat pentru conducerea partidului PSD

Premierul Viorica Dancila a spus la Antena 3 ca in Congresul PSD din 29 iunie se va decide cine va fi presedintele executiv al partidului si secretarul general. Premierul a spus ca nu are vreo preferinta in.

Eugen Teodorovici si-a anuntat intentia de a intra in cursa pentru prezidentiabilul PSD

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la prezidentiale. Acesta spune ca are solutii la problemele tarii si vrea sa le puna in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )