Libnet.ro
UNICEF

07:46

Daniel Zamfir, atac la BNR: De mine sa opreasca acest mecanism artificial de calculare a ROBOR care umfla ratele romnilor / Senatorul ALDE a anuntat ca l va chema pe Isarescu n Parlament

Hotnews Hotnews,
 Daniel Zamfir, atac la BNR: De mine sa opreasca acest mecanism artificial de calculare a ROBOR care umfla ratele romnilor / Senatorul ALDE a anuntat ca l va chema pe Isarescu n Parlament

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema, pe 29 ianuarie, la audieri in Comisia economica a Senatului pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe Marius Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei pentru a da explicatii despre calcularea indicelui ROBOR, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Daniel Zamfir, atac la BNR: De mine sa opreasca acest mecanism artificial de calculare a ROBOR care umfla ratele romnilor / Senatorul ALDE a anuntat ca l va chema pe Isarescu n Parlament. Cum raspunde BNR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema, pe 29 ianuarie, la audieri in Comisia economica a Senatului pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei pentru a da explicatii despre calcularea indicelui ROBOR. El a sustinut ca indicele in functie de care sunt calculate ratele la banci este aranjat si trucat printr-o intelegere intre bancile comerciale, cu stiinta si cu implicarea directa a Bancii Nationale, transmite Mediafax. Raspunsul reprezentantilor BNR pentru senatorul ALDE Daniel Zamfir: Are probleme de intelegere a pietei, face un lung sir de confuzii.

Daniel Zamfir (ALDE): Mugur Isarescu si seful Consiliul Concurentei, chemati sa dea EXPLICATII in Comisia economica a Senatului cu privire la calcularea indicelui ROBOR. Voi cere BNR ca de maine sa opreasca acest mecanism artificial de calcul (VIDEO)

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema la audirei in Comisia economica a Senatului, pe care o conduce, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe presedintele Consiliului Concurentei, Marius.

Prima reactie a BNR la acuzatiile lui Daniel Zamfir

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a declarat la Antena 3 ca acuzatiile aduse de senatorul Daniel Zamfir constituie un amalgam de confuzii, greseli si manipulari. Citeste si:Senatorul Daniel.

Senatorul Daniel Zamfir, acuzatii extrem de grave: Procedurile de calculare ale ROBOR sunt trucate cu stiinta BNR. Investigatia a fost musamalizata

Senatorul Daniel Zamfir a acuzat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, manipularea ROBOR de catre banci, cu stiinta si implicarea BNR. Daniel Zamfir spune ca BNR nu intervine decat dupa propria.

Senatorul Daniel Zamfir: BNR sa intervina urgent! Mecanismul de calculare a ROBOR-ului este trucat!

Senatorul ALDE Daniel Zamfir cere Bancii Nationale a Romaniei sa decida ca ROBOR sa se calculeze in functie de tranzactiile care se fac, sustinand ca indicele la care sunt calculate ratele romanilor cu.

BNR, replica dupa ce Daniel Zamfir a acuzat ca indicele ROBOR este aranjat intre banci: `Cifrele nu sunt adevarate` (VIDEO)

BNR reactioneaza la acuzatiile facute de senatorul ALDE, Daniel Zamfir. intr-o conferinta cu titlul Adevarul despre ROBOR, acesta acuza ca indicele este trucat cu ajutorul unor oameni din Banca Nationala.

DANIEL ZAMFIR: ROBOR este manipulat de banci

Senatorul Daniel Zamfir a acuzat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, manipularea ROBOR de catre banci, cu stiinta si implicarea BNR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )