Libnet.ro
UNICEF

22:00

FILIERA BEIZADELELOR! Fiii si fiicele politicienilor, angajati pe POSTURI BUNE la stat: Unde lucreaza copiii lui Dancila, Iordache sau Daea (FOTO)

B1 B1,
FILIERA BEIZADELELOR! Fiii si fiicele politicienilor, angajati pe POSTURI BUNE la stat: Unde lucreaza copiii lui Dancila, Iordache sau Daea (FOTO)

Dupa chipul si asemanarea parintilor, copiii politicienilor se bucura de succes inca de la primul pas in cariera profesionala. Cei mai multi sunt in institutii de stat: Curtea de Conturi, BNR, PMB. Iar. continuă pe B1

VIDEO Fiii si fiicele politicienilor, angajati pe posturi bune la stat. E copil, e firesc sa o ajut

Copiii politicienilor se bucura de succes inca de la primul pas in cariera profesionala. Cei mai multi sunt in institutii de stat. Dupa ce a lucrat la firma tatalului, fiul Vioricai Dancila este consilier la Curtea de Conturi, iar fata fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, lucreaza la Banca Nationala.

Politic show: Traian Basescu: Mars afara, Petre Daea; Fiii si fiicele politicienilor, angajati pe posturi bune la stat; Luarea napoi a Romniei

Presa din Serbia si Muntenegru taxeaza gafa premierului Dancila: O greseala nemaivazuta. Gafa a premierului Romaniei la. Ofensiva diplomatica a Guvernului Dancila. Ce spun specialistii despre sirul de gafe ale guvernantilor. Am stat de vorba cu mai multi specialisti despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )