Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera. continuă pe B1

Razboiul intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis continua. Ce mutare va face liderul PSD

Vacanta de 1 Mai s-a terminat, iar razboiul politic reincepe. Liviu Dragnea si Klaus Iohannis sunt asteptati sa faca noi mutari in conflictul pornit saptamana trecuta dupa ce presedintele a.

Dragnea: Contrar celor spuse de cei cu functii foarte inalte, PSD nu vrea sa preia controlul asupra BNR

PSD nu vrea sa preia controlul asupra Bancii Nationale, contrar celor spuse in spatiul public de unii cu functii foarte inalte, a declarat joi liderul PSD, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, referindu-se la presedintele Klaus Iohannis, care a afirmat anterior ca BNR nu poate sa fie acaparat politic de PSD si ca trebuie sa ramana independent, pentru a putea pune in practica o politica independenta in interesul Romaniei.

Un deputat PSD cere suspendarea lui Klaus Iohannis si il lanseaza o provocare lui Liviu Dragnea: Pe cand un selfie de la...

Liviu Plesoianu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in acest sens.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

Liviu Dragnea: Cei ingroziti de unele prevederi din legile justitiei l-au influentat pe presedinte sa faca orice pentru a intarzia intrarea lor in vigoare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis, care a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala si Comisia de la Venetia in legatura cu legile justitiei, a fost probabil influentat de cei ingroziti de unele prevederi ale actelor normative, pentru a intarzia intrarea lor in vigoare.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra n vigoare

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat foarte sigur ca legile Justitiei vor intra in vigoare in aceasta viata, criticand in acelasi timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis si-a permis sa-i spuna Curtii Constitutionale) sa nu decida acum, sa mai astepte.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis le multumeste veteranilor

Presedintele Klaus Iohannis le multumeste veteranilor de razboi pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei, in contextul zilei dedicate celor care au aparat cu propria viata valorile nationale, reiese dintr-un comunicat transmis de Administratia prezidentiala, informeaza Agerpres.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook

Liviu Dragnea a facut o postare pe Facebook in care se plangea de sistemul de plata de la Fetesti. in comentarii, un internaut care se indoia ca Dragnea este autorul mesajului, l-a provocat sa-si faca un selfie, iar dupa asta internetul a explodat de meme-uri. Totul a inceput cand Liviu Dragnea a scris pe Facebook [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )