Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu Mugur Isarescu: PSD nu vrea sa preia controlul BNR

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, dupa discutiile cu Mugur Isarescu: PSD nu vrea sa preia controlul BNR

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a explicat, joi, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca nu este niciun conflict intre PSD si Banca Nationala a Romaniei. Am avut o. continuă pe Antena3

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru crestere inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: S-a subliniat ca mare parte din cresterea preturilor a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si a BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce femeile din PSD au dat in judecata Times New Roman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce doamnele din partidul pe care il conduce au dat in judecata site-ul Times New Roman. Dragnea afirma ca decizia Irinei Tanase, iubita sa, dar si a premierului.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce Comisia Europeana a propus taierea fondurilor UE pentru tarile membre care incalca statul de drept

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa propunerea-soc a Comisiei Europene privind legarea acordarii fondurilor UE de respectarea statului de drept. Liderul PSD a afirmat.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce soferii au stat la coada la Fetesti: Mi se pare inadmisibil

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a scris marti seara, pe Facebook, ca a primit mesaje de la mai multe persoane care nu au putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS. Dragnea a aratat ca,.

Dragnea, dupa discutia cu Isarescu: Ce spune liderul PSD despre cresterea TVA la 20% si introducerea impozitului progresiv

Liviu Dragnea a negat joi seara, la finalul discutiilor cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, informatia potrivit careia Guvernul va creste TVA la 20% si va introduce impozitul progresiv. S-a vorbit.

Iubita lui Liviu Dragnea, a facut ACCIDENT! Ce spune liderul PSD despre masina

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a facut un accident grav cu masina liderului PSD. Din fericire, Irina Tanase nu a patit nimic, informeaza Stiripesurse. Astfel, masina sa a fost in service in.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

Liviu Dragnea, explicatii intr-un limbaj de lemn dupa intalnirea Dancila-Isarescu: Cresterea preturilor, cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si a BNR

Liviu Dragnea a transmis joi un comunicat de presa la finalul intalnirii care a avut loc in biroul sau intre premierul Viorica Dancila, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, prim-viceguvernatorul Florin Georgescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )