Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mugur Isarescu critica taxa pe lacomia bancilor a lui Eugen Teodorovici: Ne-a luat si pe noi prin surprindere trasnaia

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu critica taxa pe lacomia bancilor a lui Eugen Teodorovici: Ne-a luat si pe noi prin surprindere trasnaia

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a afirmat, marti, despre impunerea noii taxe pentru activele fianciare ale bancilor ca este o trasnaie care trebuia discutata cu sistemul bancar,. continuă pe Antena3

Teodorovici il invita pe Mugur Isarescu la Finante: Sunt presiuni agresive din partea BNR catre banci pentru a nu scadea ROBOR

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca il invita pe Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), impreuna cu presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, pentru a discuta cum se aplica taxa pe activele bancare. El a lansat o serie de acuzatii la adresa BNR, despre care spune ca pune presiuni agresive pe banci pentru a nu scadea ROBOR.

Eugen Teodorovici: O sa il invit pe Mugur Isarescu la Ministerul Finantelor. Cred ca este momentul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a venit timpul ca si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, sa mai treaca pe la Ministerul de Finante. Am sa fac o invitatie domnului.

Ce spune Mugur Isarescu despre un nou mandat in fruntea BNR

Mugur Isarescu sustine ca Parlamentul va decide daca acesta va mai detine inca un mandat de guvernator la Banca Nationala a Romaniei BNR), in contextul in care mandatul actual se incheie in iunie 2019.

Previziuni pentru 2019: Pentru prima data, guvernatorul Mugur Isarescu isi pune problema plecarii de la BNR

Anul acesta expira mandatul actualei conduceri a Bancii Nationale a Romaniei, iar intrebarea este daca Mugur Isarescu va ramane guvernatorul BNR pentru inca un mandat. Liviu Dragnea si Calin Popescu.

Mugur Isarescu este dispus sa discute despre taxa pe active doar intr-o sedinta CNSM, nu la o sueta, la televizor

Taxa pe lacomie este o inovatie romaneasca, avand in vedere ca este legata de ROBOR, o trasnaie greu de inteles chiar si de catre conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), cu un impact la prima vedere de.

Mugur Isarescu: ROBOR scade de vreo doua luni, nu are nicio legatura cu taxa pe lacomie

Banca Nationala are nelamuriri cu privire la modul in care se aplica taxa pe banci si va cere discutarea ordonantei in Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala, pentru ca are impact.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )