Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul, intalnire cu Mugur Isarescu, in biroul lui Liviu Dragnea. Primele imagini

Antena3 Antena3,
Premierul, intalnire cu Mugur Isarescu, in biroul lui Liviu Dragnea. Primele imagini

Premierul Viorica Dancila s-aintalnit, joi, in Parlament, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin. continuă pe Antena3

Premierul, intalnire cu Mugur Isarescu, in biroul lui Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila s-aintalnit, joi, in Parlament, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin.

intalnire-surpriza in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila a ajuns la Parlament

Premierul Viorica Dancila a venit joi dupa amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Anterior, tot in biroul lui Dragnea a avut loc o intalnire a presedintelui Camerei.

intalnire de URGENTA la Parlament: Vorica Dancila, in biroul lui Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a ajuns joi, la ora 15, in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Anterior, Dragnea a avut o intrevedere cu Calin Popescu-Tariceanu, lider ALDE, scrie stiripesurse. ro.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera.

Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: S-a subliniat ca mare parte din cresterea preturilor a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si a BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru crestere inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

Liviu Dragnea, explicatii intr-un limbaj de lemn dupa intalnirea Dancila-Isarescu: Cresterea preturilor, cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si a BNR

Liviu Dragnea a transmis joi un comunicat de presa la finalul intalnirii care a avut loc in biroul sau intre premierul Viorica Dancila, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, prim-viceguvernatorul Florin Georgescu.

Liviu Dragnea: A fost o discutie destul de serioasa cu conducerea BNR. Nu este cazul de mediere, nu este un conflict intre Banca Nationala si Guvern (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat joi, la finalul intalnirii dintre premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, desfasurata in biroul liderului PSD, ca nu exista un conflict intre Banca Nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )