Libnet.ro
UNICEF

21:30

Emanuel Ungureanu, un nou mesaj pentru Emil Boc: Este timpul sa va lepadati de lucani si sa va cereti iertare

Antena3 Antena3,
Emanuel Ungureanu, un nou mesaj pentru Emil Boc: Este timpul sa va lepadati de lucani si sa va cereti iertare

Deputatul Emanuel Ungureanu i-a raspuns primarului Emil Boc, dupa ce acesta din urma a declarat ca Ungureanu face atacuri politice. Boc a declarat astazi ca anchetarea lui de catre DIICOT in cazul. continuă pe Antena3

Emanuel Ungureanu: Mihai Lucan a fost ajutat de Florian Bodog, Emil Boc, Gheorghe Funar. Descoperim o tara coordonata de retele mafiote care cuprind medici, procurori, judecatori, oameni din SRI

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, a declarat miercuri ca a depus in urma cu cateva luni o plangere impotriva primarului de Cluj, Emil Boc, pentru un presupus ajutor dat medicului Mihai Lucan. Ungureanu a mai spus ca a dat astazi la DIICOT informatii despre modul in care Lucan era ajutat de actualul ministru Florian Bodog, de politicieni, procurori, judecatori, medici si oameni din SRI.

Emil Boc, despre acuzatiile aduse de Emanuel Ungureanu in dosarul Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferential

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, pentru Digi24. ro, ca nu a beneficiat de tratament preferential cand a fost tratat de medicul urolog Mihai Lucan. Reactia sa vine ca urmare a acuzatiilor aduse azi, 3 ianuarie, de deputatul Emanuel Ungureanu la iesirea de la DIICOT Bucuresti.

Prima reactie a lui Emil Boc dupa ce a fost denuntat la DIICOT pentru ca ar fi primit tratament preferential de la medicul Mihai Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, a negat vehement acuzatiile aduse intr-o plangere depusa la DIICOT de catre deputatul USR Emanuel Ungureanu, afirmand ca nu a beneficiat de tratament preferential din.

Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan. Contractul pentru clinica a fost aprobat inainte sa fiu primar

Emil Boc a reactionat miercuri la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, declarand pentru postul Digi24 ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul pentru clinica a fost aprobat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Cum raspunde Emil Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan. De asemenea, Boc.

Acuzatii grave in dosarul medicului Lucan: A fost ajutat de Emil Boc. Lucan a fost numit consilierul lui personal

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Ungureanu a adus acuzatii grave si la adresa lui Em.

Emanuel Ungureanu, mesaj pentru Arsinel: 'Are un tupeu absolut incredibil'

Emanuel Ungureanu, deputatul care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, l-a criticat dur intr-o postare pe Facebook pe Alexandru Arsinel.

Deputatul Emanuel Ungureanu si-a extins plangerea impotriva lui Lucan: Romania este plina de Lucani

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Mihai Lucan e acuzat de procurorii antimafia ca,.

UPDATE Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan / Boc: Nu am primit nicio citatie

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres. 18 Nu am primit nici o citatie din partea DIICOT, a declarat Emil Boc, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Cluj-Napoca.

Noi declaratii in cazul Lucan. Deputatul USR Emanuel Ungureanu se afla la DIICOT Bucuresti

Deputatul USR Emanuel Ungureanu se afla, miercuri, 3 ianuarie, la sediul DIICOT Bucuresti unde da declaratii in legatura cu dosarul in care este cercetat medicul urolog Mihai Lucan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )