Libnet.ro
UNICEF

19:30

Proiectul USR de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari si alte sase categorii de angajati, respins de Senat

Hotnews Hotnews,
 Proiectul USR de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari si alte sase categorii de angajati, respins de Senat

Plenul Senatului a respins luni propunerea legislative apartinand USR prin care pensiile speciale, exceptand cele militare si ale magistratilor, se abroga. Pensiile speciale, care consuma resurse bugetare majore, fusesera eliminate de Guvernul Boc in 2010, dar au fost reintroduse ulterior de guvernele PSD. continuă pe Hotnews

Parlamentarii nu renunta la pensiile speciale: Senatul a respins proiectul USR de abrogare

Senatul a respins luni la vot propunerea legislativa initiata de parlamentarii USR privind abrogarea legii care ofera pensii speciale parlamentarilor. impotriva abrogarii au votat 81 de senatori, in timp ce doar.

Proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale a fost respins de Senat

Senatul a respins, astazi, cu 81 de voturi pentru, 36 de voturi impotriva si o abtinere, proiectul legislativ al USR privind abrogarea pensiilor speciale.

Senatorii au respins propunerea legislativa privind abrogarea pensiilor speciale

Senatorii au respins, luni, propunerea legislativa initiata de parlamentarii USR pentru abrogarea pensiilor speciale. Propunerea a fost respinsa cu 81 de voturi pentru, o abtinere si 36 de voturi.

Tariceanu despre nfiintarea unei comisii speciale pentru legile privind siguranta nationala: Cred ca e utila

Infiintarea unei comisii speciale pentru legile privind siguranta nationala este utila, tinand cont de faptul ca sunt multe acte normative in domeniu care dateaza de la inceputul anilor '90, a declarat, luni, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, relateaza Agerpres.

Barna: nfiintarea unei comisii speciale pentru modificarea legislatiei privind securitatea nationala, modalitatea prin care devenim stat condus discretionar

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca infiintarea unei comisii speciale parlamentare care sa se ocupe de legile securitatii nationale face parte din varianta de guvernare propusa de PSD, conform careia modificarile importante in ce priveste functionarea statului nu se mai intampla in Parlament, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )