Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bugetul pentru medicina de familie se va suplimenta cu 278 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul pentru medicina de familie se va suplimenta cu 278 milioane lei

Bugetul pentru medicina de familie se va suplimenta cu 278 milioane de lei, ca urmare a solicitarilor primite din partea reprezentantilor medicilor, a declarat astazi ministrul Sanatatii, Florian Bodog, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Florian Bodog anunta ca bugetul pentru medicina de familie va fi suplimentat, dupa ce medicii de familie au decis sa nu mai acorde consultatii decontate de CNAS incepand din 3 ianuarie

Bugetul pentru medicina de familie va creste, anul viitor, cu 278 de milioane de lei, a declarat joi ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in urma unei intalniri cu presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Anuntul lui Bodog vine la o zi dupa ce medicii de familie au hotarat sa nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurari de sanatate incepand cu data de 3 ianuarie 2018. In aceasta situatie, consultatiile in cabinetele medicilor de familie ar urma sa se efectueze doar contra cost sau pro bono, in functie de decizia fiecarui medic. Medicii de familie ar urma sa nu mai elibereze nici retete compensate si bilete de trimitere.

Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat o majorarea de capital de 270 milioane lei la firmele municipale proaspat infiintate. Cu imprumuturile date si majorarile de capital anterioare companiile primesc 850 milioane lei din bugetul Bucurestiului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea, a aprobat o noua majorare de capital, de circa 270 milioane lei, pentru 18 din cele 22 de firme municipale proaspat infiintate, banii urmand sa vina din bugetul orasului. Reamintim ca primarul general a propus la finalul lunii septembrie, iar Consiliul General al Municipiului Bucuresti a apobat, o majorare de capital de 420 milioane lei pentru 20 din cele 22 de companii. Astfel, cele 22 de sociatati au un capital total de circa 720 milioane, iar daca adaugam si imprumuturile date de municipalitate companiilor - circa 135 milioane lei - ajungem la impresionanta suma de 850 milioane lei.

Romgaz trebuie sa recupereze 244 milioane lei de la ANAF

Producatorul de gaze Romgaz are de recuperat 244 milioane de lei de la ANAF, aceasta suma reprezentand accize platite in perioada 2010-2016, dar care nu ar fi trebuit achitate. Mentionam faptul ca S. A a calculat, declarat si achitat accize aferente consumului tehnologic pentru perioada 2010- 2016 in valoare totala de 244 milioane lei si care figureaza in evidenta ANAF ca si creante fiscale, de recuperat de catre Societate, se arata intr-un comunicat al Romgaz.

Conpet a semnat un contract de 23,3 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet a semnat un contract de peste 23,3 milioane lei cu OMV Petrom pentru prestarea serviciilor de transport titei, gazolina si condensat de la punctele de primire la punctele de predare stabilite de partile contractante pana la 31. 2018, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa majoreze cu 8 milioane lei capitalul societatii Internet si Tehnologie S3, unde administrator este Cristina Arghir, sora fostei sotii a edilului

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa majoreze cu 8 milioane lei capitalul societatii Internet si Tehnologie S3, proaspat infiintata de primarie, unde administrator este Cristina Arghir, sora fostei sotii a edilului. Proiectul se afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu Local Sector 3, iar daca va fi adoptat, capitalul societatii va ajunge la 10 milioane lei.

MedLife si-a majorat capitalul social printr-o emisiune de actiuni de 67,5 milioane lei

MedlLife, liderul pietei de servicii medicale private, si-a majorat capitalul social printr-o emisiune de actiuni in valoare de 67,5 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Peste 70 de milioane de lei pentru finantarea a doua proiecte importante

Au fost semnate contractele de finantare pentru al treilea tronson al Drumului Apuseni si restul de lucrari la drumul judetean care leaga Uileacu de Cris-Burzuc-Balaia-Sarbi. Valoarea totala a celor doua proiecte de investitii se ridica la aproximativ 70 milioane lei.

Primaria Capitalei se imprumuta 555 milioane lei pentru a refinanta emisiunea de obligatiuni realizata in anul 2015

Primaria Capitalei se va imprumuta 555 milioane lei , pe o perioada de 20 de ani, pentru pentru refinantarea datoriei publice locale provenite din emisiunea de obligatiuni realizata de Municipiul Bucuresti in anul 2015, potrivit unui proiect adoptat marti de Consiliul general al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei va plati 17,7 milioane lei fara TVA pentru achizitionarea cladirii monument istoric de pe bd. IC Bratianu nr.10

Primaria Capitalei va plati 17,7 milioane lei fara TVA pentru achizitionarea cladirii monument istoric de pe bd. IC Bratianu nr. 10, potrivit unui proiect adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa achizitionare, aceasta va avea destinatia de spatiu cultural si va intra in administrarea Muzeului Municipiului Bucuresti. Decizia cumpararii imobilului a fost luata in urma cu cateva luni, acesta fiind ultimul pas in finalizarea procedurii.

Prejudiciu de peste 101 de milioane de lei descoperit de inspectorii antifrauda in domeniul medical

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat o retea de 25 de firme care a cauzat bugetului statului un prejudiciu total de peste 101 milioane lei prin diminuarea artificiala a bazei impozabile si sustragerea de la plata impozitului pe profit si a TVA aferente activitatii de comercializare de bunuri si servicii medicale catre diferite spitale de stat. Controalele au scos la iveala faptul ca firmele din retea au inregistrat operatiuni/tranzactii, care nu ar fi putut fi realizate in mod normal in cadrul unor practici economice obisnuite, deoarece bunurile si serviciile care faceau obiectul tranzactiilor au urmat un circuit pe care au fost interpuse societati romanesti si straine cu un comportament fiscal neconform, fiecare avand un rol bine determinat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )