Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dragnea a votat pentru demiterea ministrului Sanatatii. Din greseala. Motiunea simpla PSD dauneaza grav sanatatii a fost respinsa de Parlament

Adevărul Adevărul,
Dragnea a votat pentru demiterea ministrului Sanatatii. Din greseala. Motiunea simpla PSD dauneaza grav sanatatii a fost respinsa de Parlament

Motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, semnata de 102 parlamentari ai PNL, USR si PMP, a fost respinsa miercuri de deputati. La iesirea din sala de plen, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a declarat ca din greseala a votat pentru motiune. Motiunea a inregistrat 94 de voturi favorabile si 149 impotriva. continuă pe Adevărul

Motiunea pe sanatate a fost respinsa. Liviu Dragnea a votat din greseala pentru demiterea ministrului Florian Bodog

Deputatii au respins, miercuri, motiunea simpla pe sanatate, prin care opozitia cerea demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca a votat din greseala in favoarea motiunii.

VIDEO Liviu Dragnea a votat din greseala motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii

Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a votat, din greseala, motiunea PNL si USR impotriva ministrului Sanatatii, Floian Bodog, potrivit Mediafax.

Dragnea a votat din greseala motiunea Opozitiei impotriva ministrului Sanatatii

Motiunea simpla initiata impotriva Ministrului Sanatatii, Florian Bodog, a picat in Parlament. Culmea este ca Liviu Dragnea a votat motiunea indreptata impotriva ministrului PSD. Am.

Liviu Dragnea: Am votat motiunea din greseala

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri ca a votat din greseala pentru sustinerea motiunii PSD dauneaza grav sanatatii. Camera Deputatilor a respins motiunea simpla.

Motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, la vot final in Camera Deputatilor

Motiunea intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, semnata de 102 parlamentari ai PNL, USR si PMP, va fi supusa miercuri votului in plenul Camerei Deputatilor. Semnatarii ii cer premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, fiind invocate criza vaccinurilor, nefinalizarea constructiei unor spitale sau farsa salariilor ca afara, si spun ca mandatul lui Bodog a fost caracterizat de ezitari, de amanari si de o lipsa totala de decizie.

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii

Motiunea intitulata PSD dauneaza grav sanatatii va fi dezbatuta marti de catre deputati, urmand sa fie votata miercuri. Semnatarii ii cer premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, fiind invocate criza vaccinurilor, nefinalizarea constructiei unor spitale sau farsa salariilor ca afara, si spun ca mandatul lui Bodog a fost caracterizat de ezitari, de amanari si de o lipsa totala de decizie.

Orban: Vom initia modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor pentru demiterea lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, ieri, ca liberalii vor initia modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat demiterea prese-dintelui acestui for sa poata fi initiata de o treime dintre deputati sau de mai multe grupuri parlamentare.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii Florian Bodog, respinsa de deputati

Camera Deputatilor a respins miercuri motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, initiata de PNL, USR si PMP. S-au inregistrat 97 de voturi pentru, 149 impotriva si 19 abtineri, potrivit Agerpres.

Prima reactie a ministrului Sanatatii, Florian Bodog, dupa ce a fost acuzat ca a plagiat

Teza de doctorat a ministrului Florian Bodog a fost redactata cu respectarea tuturor standardelor de calitate si de etica profesionala, iar originalitatea acesteia apartine integral autorului tezei, Florian.

S-a dezechilibrat intr-un bar si a atins din greseala piciorul unui alt barbat. Tanarul a fost arestat si ar putea sta trei ani in inchisoare

Un tanar scotian trece prin momente de groaza. Ceea ce trebuia sa fie o vacanta de vis in Dubai s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Jamie Harron, un tanar de 27 de ani din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )