Libnet.ro
UNICEF

15:00

Florian Bodog anunta ca nu va mai fi ministru al Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Florian Bodog anunta ca nu va mai fi ministru al Sanatatii

Florian Bodog a declarat vineri ca a luat decizia sa nu isi mai depuna candidatura pentru un nou mandat la ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, propusa la Sanatate, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat

Manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, Sorina Pintea a fost validata de Comitetul Executiv al PSD, pentru a prelua functia de ministru al Sanatatii, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

Florian Bodog nu va face parte din cabinetul Dancila: Am luat decizia sa nu-mi mai depun candidatura pentru un nou mandat la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu isi doreste sa faca parte din viitorul guvern, informeaza Agerpres. Am luat decizia personala sa nu-mi depun candidatura.

Florian Bodog, prins incalcand legea: Ce act a semnat ministrul de la Sanatate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a incalcat legea dupa ce a numit-o pe 16 ianuarie pe Monica Elena Iacob in functia de director economic interimar al Serviciului Judetean de Ambulanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )