Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mihai Tudose, despre o posibila remaniere a ministrului Bodog: La Guvernul pe care il conduc eu nu avem remaniere

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, despre o posibila remaniere a ministrului Bodog: La Guvernul pe care il conduc eu nu avem remaniere

Premierul Mihai Tudose a negat ferm ca va fi vreo remaniere, dupa ce presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat ca pana in februarie actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi schimbat cu deputata PSD Elena Dinu. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, despre proteste: Ce am inteles eu din ce am vazut in strada este ca trebuie sa continuam

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, a spus ca ceea ce a inteteles el in urma protestelor este ca Executivul trebuie sa-si vada mai departe de treaba in ceea ce priveste masurile adoptate,.

Se clatina scaune in Guvern: Mihai Tudose pregateste o noua remaniere

O noua remaniere guvernamentala bate la usile Palatului Victoriei! Mihai Tudose pregateste schimbari de ministri in urma unei analize guvernamentale pe care o pregateste pentru februarie-martie 2018,.

Mihai Tudose: La Guvernul pe care il conduc eu nu avem remaniere

Premierul Mihai Tudose a negat luni ca se pregateste o remaniere guvernamentala dupa ce presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat ca pana in luna februarie a anului 2018 ministrul.

Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, mai bine si mai des.

Tudose, despre protestele din ultima perioada: Unele - corecte si justificate, altele - provocate

Unele dintre manifestatiile din ultima perioada au fost justificate, normale si corecte, in timp ce altele au fost provocate, a declarat, joi seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose.

Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste: Legile justitiei sunt in Parlament, modificarile Codului fiscal sunt in Parlament

Premierul Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste, el spunandu-le luni jurnalistilor ca legile justitiei, precum si Codul fiscal, sunt in Parlament. Legile justitiei sunt in Parlament, deci nu raspund eu ca si Guvern. In ceea ce priveste modificarile din Codul Fiscal, isi urmeaza cursul, sunt in Parlament. ) Eu m-am uitat si eu la televizor aseara. Eu n-am vazut vreo palma din aia mare cu fiscalitatea, a afirmat Mihai Tudose, citat de News. ro.

SLUGA LA STAPAN! Mihai Tudose a spus definitia IDIOTULUI in direct, la TV: Sa faca aceleasi lucruri si sa se astepte la rezultate diferite

Chiar in ziua in care a scapat de demitere, Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa celor care il contesta. Invitat la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea, Sinteza zilei, pr.

Mihai Tudose: Nu pot sa merg la receptia de 1 Decembrie de la Cotroceni. La parada merg

Permierul Mihai Tudose a anuntat luni ca nu va merge la receptia organizata la Palatul Cotroceni de 1 Decembrie, informeaza Mediafax. Nu pot sa merg la receptie, avand niste probleme la.

Mihai Tudose, lovitura pentru Liviu Dragnea: Eu am incredere in OLAF

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca are incredere in OLAF, institutie de la sesizarea careia a pornit noul dosar in care este implicat seful PSD, Liviu Dragnea, informeaza.

Mihai Tudose, palma pentru Dragnea: Am incredere in OLAF. Legile Justitiei nu sunt ale Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a dezis de legile Justitiei, spunand, la Parlament, ca nu este un pachet legislativ asumat de Guvern, ci de majoritatea parlamentara. intrebat daca are incredere in OLAF, in contextul in care inspectorii europeni au declanstat dosarul Belina, in care este implicat Liviu Dragnea, premierul a raspuns: Da, am incredere in OLAF.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )