Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, certat din nou de premierul Tudose, in sedinta de guvern

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, certat din nou de premierul Tudose, in sedinta de guvern

Termeni duri in sedinta de guvern de joi. Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa-i dea in judecata pe functionarii care au inceput procedurile pentru. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, declaratie alarmanta: Sistemul medical este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declaratla Bistrita, ca sistemul medical este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii care au suferit arsuri. Cu toate acestea se fac.

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

ACTUALIZARE 17:39 Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o astazi pe Amalia Serban din functia de director general de asistenta medicala si sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii, invocand intarzierile din procesul de achizitie a vaccinului antigripal. ------------ Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora.

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora.

Medicii ameninta din nou cu greva generala. Ce vor sindicalistii

Principalele revendicari sunt legate de rezolvarea inechitatilor salariale, intrucat exista prevederi care, daca ar fi aplicate, ar duce la scaderea unor categorii de venituri. Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, s-a intalnit miercuri dupa-amiaza la sediului Guvernului cu omologii de la finante, munca, dialog social si cu reprezentantii sindicatelor pentru solutionarea revendicarilor.

Florian Bodog, certat de premierul Tudose din pricina vaccinului antigripal. Serul pentru persoanele la risc, disponibile abia la sfarsitul lunii

Vaccinul antigripal va fi disponibil pentru persoanele aflate la risc abia la sfarsitul lunii septembrie, asta dupa ce licitatia a inceput tarziu.

Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o, joi, pe Amaliei Serban din functia de director general Directia generala de asistenta medicala si sanatate publica.

Ministrul Florian Bodog, in judetele Cluj si Bistrita, la persoanele ranite in timpul furtunii de duminica

Ministrul Sanatatii Florian Bodog merge, marti, in judetele Cluj si Bistrita pentru a vizita persoanele ranite in furtunii de duminica. De asemenea, Bodog va avea intalniri cu autoritatile locale si medicale din zonele afectate.

Ministrul Florian Bodog ataca Guvernul Ciolos: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un Guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimc

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat, marti, ca sistemul de sanatate este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Totodata, el a criticat Guvernul Ciolos ca a venit pe arsi nu a facut nimic pentru arsi.

Ministrul Sanatatii a cerut convocarea de urgenta a ministrilor UE, in incercarea de a stopa exportul paralel de medicamente

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a cerut, la finalul saptamanii trecute, intr-o scrisoare transmisa omologului sau din Estonia tara care detine presedintia semestriala a Consiliului UE - n. red. ), convocarea de urgenta a Consiliului de Ministri ai Sanatatii din Uniune, in incercarea de a identifica si aplica solutii care sa conduca la eliminarea exportului paralel de medicamente.

Premierul i-a cerut ministrului sanatatii sa-i dea afara pe functionarii care s-au ocupat de procedurile pentru achizitia de vaccinuri antigripale

Premierul Mihai Tudose s-a rastit la ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in timpul sedintei de Guvern, reprosand intarzierile in procedurile pentru vaccinurile antigripale. I-a cerut ministrului sanatatii sa-i dea afara pe functionarii care s-au ocupat de procedura de achizitie. Mihai Tudose l-a mai intrebat pe ministrul sanatatii cate tulpini are vaccinul antigripal care va fi achizitionat, intrebare care l-a pus in incurcatura. Cred ca trei tulpini, a spus Bodog.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )