Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

Florian Bodog nu va face parte din cabinetul Dancila: Am luat decizia sa nu-mi mai depun candidatura pentru un nou mandat la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu isi doreste sa faca parte din viitorul guvern, informeaza Agerpres. Am luat decizia personala sa nu-mi depun candidatura.

Florian Bodog, prins incalcand legea: Ce act a semnat ministrul de la Sanatate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a incalcat legea dupa ce a numit-o pe 16 ianuarie pe Monica Elena Iacob in functia de director economic interimar al Serviciului Judetean de Ambulanta.

Ministrul Sanatatii a salvat un pasager care se sufoca in avion

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, i-a facut manevre de resuscitare, miercuri seara, unui barbat care incepuse sa se sufoce si devenise cianotic, intr-un avion care venea de la Oradea la.

Controversa la Ambulanta Constanta: Ministrul Sanatatii a numit un director economic interimar pentru a doua oara, desi legea interzice acest lucru

Ministerul Sanatatii, Florian Bodog, a numit-o in 16 ianuarie 2018 pe Monica Elena Iacob in functia de director economic interimar al Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, potrivit ordinului 51. Acelasi ministru o numise pe Iacob interimara pe acelasi post si in iunie 2017. Problema e ca legea invocata de ministrul Bodog pentru cele doua acte interzice prelungirea numirii unui interimar.

Ministrul Sanatatii a resuscitat un barbat in timpul cursei aeriene Oradea-Bucuresti

Ministrul Sanatii, Florian Bodog, a resuscitat miercuri seara un barbat cu simptomele unei crize de epilepsie in timpul cursei Oradea - Bucuresti, relateaza Stirile TVR.

Florian Bodog anunta ca nu va mai fi ministru al Sanatatii

Florian Bodog a declarat vineri ca a luat decizia sa nu isi mai depuna candidatura pentru un nou mandat la ministerul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii, implicat intr-un INCIDENT in AVIONUL cu care venea spre Bucuresti. Scene INCREDIBILE la bordul aeronavei

Eveniment incredibil in avionul in care calatorea ministrul Sanatatii de la Oradea la Bucuresti. Un pasager din aeronava in care se afla ministrul Florian Bodog si-a pierdut constienta si.

Sorina Pintea, propusa la Sanatate, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat

Manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, Sorina Pintea a fost validata de Comitetul Executiv al PSD, pentru a prelua functia de ministru al Sanatatii, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste.

Ionut Misa este convins ca va face parte si din viitorul Guvern Dancila

La scurt timp dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele PSD, ministrul Ionut Misa a fost abor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )