Libnet.ro
UNICEF

12:45

Motiunea simpla impotriva lui Bodog a fost respinsa

Antena3 Antena3,
Motiunea simpla impotriva lui Bodog a fost respinsa

Potrivit ultimelor informatii, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Florian Bodog a fost respinsa. continuă pe Antena3

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii Florian Bodog, respinsa de deputati

Camera Deputatilor a respins miercuri motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, initiata de PNL, USR si PMP. S-au inregistrat 97 de voturi pentru, 149 impotriva si 19 abtineri, potrivit Agerpres.

VIDEO Liviu Dragnea a votat din greseala motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii

Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a votat, din greseala, motiunea PNL si USR impotriva ministrului Sanatatii, Floian Bodog, potrivit Mediafax.

Motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii a fost respinsa

ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea a votat in favoarea motiunii Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat jurnalistilor ca a votat in favoarea motiunii, din greseala, transmit surse din presa. -------- * ACTUALIZARE 12:30 Motiunea simpla impotriva lui Bodog a fost respinsa Motiunea intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, semnata de 102 parlamentari ai PNL, USR si PMP, a fost respinsa astazi de deputati.

Dragnea a votat pentru demiterea ministrului Sanatatii. Din greseala. Motiunea simpla PSD dauneaza grav sanatatii a fost respinsa de Parlament

Motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, semnata de 102 parlamentari ai PNL, USR si PMP, a fost respinsa miercuri de deputati. La iesirea din sala de plen, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a declarat ca din greseala a votat pentru motiune. Motiunea a inregistrat 94 de voturi favorabile si 149 impotriva.

Motiunea simpla pe sanatate a fost respinsa

In plenul Camerei Deputatilor se voteaza azi motiunea simpla pe sanatate impotriva ministrului Florian Bodog, intitulata PSD dauneaza grav sanatatii. Este a patra motiune.

Motiunea pe sanatate a fost respinsa. Liviu Dragnea a votat din greseala pentru demiterea ministrului Florian Bodog

Deputatii au respins, miercuri, motiunea simpla pe sanatate, prin care opozitia cerea demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca a votat din greseala in favoarea motiunii.

Motiunea simpla pe sanatate, la vot in plenul Camerei Deputatilor

In plenul Camerei Deputatilor se voteaza azi motiunea simpla pe sanatate impotriva ministrului Florian Bodog, intitulata PSD dauneaza grav sanatatii. Este a patra motiune.

Dragnea a votat din greseala motiunea Opozitiei impotriva ministrului Sanatatii

Motiunea simpla initiata impotriva Ministrului Sanatatii, Florian Bodog, a picat in Parlament. Culmea este ca Liviu Dragnea a votat motiunea indreptata impotriva ministrului PSD. Am.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii

Camera Deputatilor va dezbate motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii. Semnatarii ii cer premierului Mihai Tudose sa-l demita pe ministrul Florian Bodog,.

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla a opozitiei PSD dauneaza grav sanatatii

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, initiata de PNL, USR si PMP. S-au inregistrat 97 de voturi pentru, 149 impotriva si 19 abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )