Libnet.ro
UNICEF

14:01

PSD Bucuresti o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD Bucuresti o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: PSD Bucuresti ii sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier, pe Rodica Nasar, Ecaterina Andronescu si George Ivascu la Sanatate, Educatie si Cultura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier, potrivit news. ro.

PSD decide astazi componenta Guvernului condus de Viorica Dancila. In noul cabinet s-ar putea regasi Rovana Plumb, Sevil Shhaideh sau Adrian Dobre

PSD se intruneste vineri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), pentru a stabili componenta viitorului guvern, la capatul unei saptamani intense de negocieri cu liderii unor filiale judetene, care incearca sa isi impuna reprezentanti in noul executiv, potrivit news. ro. In pofida avertismentelor presedintelui Klaus Iohannis, in cabinetul condus de Viorica Dancila s-ar putea regasi si persoane cu probleme penale, precum fostul ministru Rovana Plumb si fostul vicepremier Sevil Shhaideh.

Cine este Rovana Plumb, propusa ministru al Fondurilor Europene

Rovana Plumb, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Fondurilor Europene, s-a nascut la 22 iunie 1960, la Bucuresti. Licentiata a Facultatii Utilaje si Ingineria Produselor Chimice,.

Ce trecut si ce avere are deputatul Stefan Viorel, validat de PSD pentru functia de vicepremier al Romaniei

Parlamentarul in varsta de 63 de ani a fost ministru la Finantelor in guvernul Grindeanu si este la al saselea mandat in Parlamentul Romaniei. A avut trei mandate de senator si este la treia legislatura de deputat de Galati. CE principii fiscale a declarat ca va sustine cu prioritate.

Liviu Dragnea: Nu cred ca va fi niciun ministru cu probleme de integritate in urmatorul Guvern / Rovana Plumb ce problema are?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca nu crede ca guvernul Viorica Dancila vor fi nominalizati ministri cu probleme de integritate, dar, in opinia sa, Rovana Plumb, vehiculata pe lista viitorilor ministru, nu are nicio problema in acest sens.

Pe cine sustine Gabriela Firea pentru noul guvern

PSD Bucuresti va face propuneri, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, pentru portofoliile de la Sanatate, Educatie si Cultura, respectiv pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu si.

Rectorul Universitatii din Suceava, Valentin Popa, in carti pentru functia de ministru al educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este in carti pentru functia de ministru al educatiei, in locul lui Liviu Pop, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Un alt nume vehiculat in ultima perioada a fost cel Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat in trecut acest portofoliu. De notat ca Liviu Dragnea si-a inceput turneul in Moldova in timpul crizei politice la Suceava, unde a cautat sprijinul filialei locale. Vom reveni cu detalii.

Dancila, despre ce o recomanda pentru functia de premier: Am o abordare bazata pe dialog, stiu sa lucrez cu institutiile europene/ Despre afirmatia lui Tariceanu: Premierul - un om care trebuie sa administreze si sa puna in practica programul de guvernar

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat, marti, la Parlament ca pentru functia de prim-ministru o recomanda dialogul si faptul ca stie sa lucreze cu institutiile Uniunii Europene, afirmand ca modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus si in Romania, potrivit News. ro. Intrebata si cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu, potrivit careia premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un administrator, Dancila a afirmat ca nu crede ca asta a vrut sa spuna Tariceanu.

Ce propuneri de ministri sustine PSD Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la inceputul sedintei CEx al PSD, ca organiza.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )