Libnet.ro
UNICEF

23:45

Surse: Cine sunt ministrii pe care Tudose ii va da azi afara din Guvern

Adevărul Adevărul,
Surse: Cine sunt ministrii pe care Tudose ii va da azi afara din Guvern

In afara de Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si de Viorel Ilie, ministrii cu probleme penale din Guvern, pe lista de remanieri a premierul Mihai Tudose mai sunt Razvan Cuc Transporturi) si Florian Bodog Sanatate). Ministrul Educatiei, Liviu Pop, in ciuda gafelor monumentale, ar putea ramane in continuare in Executiv, au declarat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

UPDATE Premierul Mihai Tudose anunta remanieri: Cine sunt ministrii vizati

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie), dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului.

Surse: Liderii PSD, ULTIMATUM pentru Tudose: Ministrii nu dau socoteala nici la SRI, nici la Cotroceni!

Liderii PSD s-au reunit intr-o sedinta de urgenta, la sediul din Kiseleff, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala si dupa ce a avut o.

SURSE: 7 ministri vor fi remaniati. Cine sunt cei vizati (VIDEO)

PSD se afla intr-un plin scandal pe fondul tensiunilor dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Dupa doar 4 luni de guvernare, premierul a renuntat la postura umila de pana acum si a contestat suprematia.

Sustinere puternica pentru premierul Mihai Tudose. Cine sunt social-democratii care i-au cerut lui Tudose sa nu demisioneze

Premierul Mihai Tudose s-ar fi intalnit, luni, la Guvern, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, vicepremierul Marcel Ciolacu si liderul PSD Olt,.

Subiectiv: Cine sunt contestatarii lui Liviu Dragnea, de la inalta Curte

Razvan Dumitrescu a dezvaluit, la Subiectiv, de la Antena 3, cine au fost, de fapt, contestatarii lui Liviu Dragnea de la inalta Curte, din 3 octombrie. Un scandal a izbucnit, la iCCJ, intre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )