Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ungureanu: Ministrul Sanatatii are legaturi foarte vechi cu familia Lucan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungureanu: Ministrul Sanatatii are legaturi foarte vechi cu familia Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, ieri, ca in dosarul medicului Mihai Lucan este implicat si actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog in timpul unui control, fiind foarte moale, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii raspunde dur acuzatiilor ca l-ar fi favorizat pe medicul Lucan: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sunt un atac asupra transplantului din Romania

Un conflict a izbucnit miercuri intre ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si vicepresedintele Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor. Deputatul USR l-a acuzat pe ministrul ca l-ar fi protejat pe.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu face acuzatii grave: Bodog are legaturi cu medicul Lucan. Cum raspunde ministrul

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, a facut, timp de 3 ore, mai multe declaratii miercuri la DIICOT,.

Anul incepe cu proteste: Ministrul Sanatatii nu considera etic si normal

Florian Bodog, contestatul Ministru al Sanatatii, incapabil sa ofere intr-un an minimul de medicamente necesar pentru mai multe afectiuni, a declarat ca nu considera etic si normal ca medicii de familie care protesteaza impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )