Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noi schimbari in MAI: Fostul sef al Politiei Romane, a fost numit secretar de stat

B1 B1,
Noi schimbari in MAI: Fostul sef al Politiei Romane, a fost numit secretar de stat

Fostul sef al Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, a fost numit in functia de secretar de stat pe probleme de ordine publica, functie ocupata pana acum de Dan Chirila, printr-o decizie luata de. continuă pe B1

Bogdan Despescu, demis de la conducerea Politiei Romane in urma scandalului politistului pedofil, numit secretar de stat in MAI

Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane, a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban. Dumitru-Daniel Chirila a fost eliberat din functia de secretar de stat in MAI, tot in urma unei decizii a premierului.

Colonelul in rezerva Dan Antonescu a fost numit consilier al sefului Politiei Romane

Fostul sef al Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, colonelul in rezerva Dan Antonescu, a fost numit consilier al chestorului Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane.

Ce spunea fostul sef al DIICOT, Felix Banila, in luna septembrie, despre suspectul retinut miercuri in cazul Caracal pentru ca a violat-o pe Luiza Melencu (VIDEO)

Procurorii DIICOT au retinut un nou suspect in cazul Caracal. Este vorba despre un barbat in varsta de 46 de ani care a violat-o pe Luiza Melencu, potrivit unui anunt facut miercuri de procurorul sef adjunct al.

Oile care agonizeaza la Capul Midia. Cand noi suntem mai rai ca oaia?

Epava. Se aud behaiturile mortii. De jur imprejur apa, oilor le e sete. De jur imprejur carne moarta, oilor le e foame. E al dracului de frig. Pe mal, functionarii mai trag un sprit si se duc sa-si mangaie pisicile acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3453 seconds )