Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rares Bogdan (PNL): Dupa 30 de ani in care Romania a baltit, e momentul sa ne dorim foarte mult (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL): Dupa 30 de ani in care Romania a baltit, e momentul sa ne dorim foarte mult (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a vorbit despre planul de investitii si relansare economica Recladim Romania, care a fost prezentat miercuri de. continuă pe B1

Exclusiv. Cum arata echipa centrala a PNL care se va ocupa de campania pentru locale. Rares Bogdan, responsabil de strategia politica

PNL a stabilit cine vor fi oamenii care vor face parte din echipa centrala de campanie a partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie. Seful campaniei si al echipei de zece oameni va fi Ludovic Orban, in timp ce organziarea si logistica vor fi date secretarului general Robert Sighiartau, iar eurodeputatul Gheorghe Falca va fi responsabil de pregatirea programului electoral, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Rares Bogdan a castigat titlul idiotul saptamanii din partea unei publicatii britanice

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a primit din partea publicatiei britanice MediaPowerMonitor titlul de idiotul saptamanii, amintind de petrecerea data de europarlamentar pentru a sarbatori ziua de nastere a fiicei sale.

Leoreanu: Guvernul PNL recupereaza trei ani de intarziere la Autostrada Unirii ca urmare a guvernarii iresponsabile a PSD

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu afirma ca Guvernul Orban, printr-o ordonanta de urgenta adoptata saptamana trecuta, a recuperat nu mai putin de trei ani din intarzierile la constructia autostrazii Targu Mures - Iasi - Ungheni, cunoscuta ca Autostrada Unirii, sabotata constant de guvernarea PSD, in ciuda legii adoptate in Parlament.

Tara de la care Romania poate invata enorm: cum imbunatateste transportul in orase

Poluarea si incalzirea globala sunt probleme pe care planeta nu le mai poate ignora la nesfarsit. Iar o tara din Europa ar putea da lectii Romaniei atunci cand vine vorba de masuri pentru.

PSD: Daca te cheama Orban, Rares Bogdan, Chirica sau Costel Alexe esti mai presus de lege

Reprezentantii PSD au postat pe o retea sociala un mesaj potrivit caruia liberalii continua sa-i sfideze pe romanii simpli pe care-i acuza ca nu respecta restrictiile doar ca ei sa se lafaie, fara masca, in agape de partid.

Olympiacos Pireu obtine primul titlu in Grecia dupa trei ani

Echipa Olympiacos Pireu este noua campioana a Greciei dupa o pauza de trei ani in urma succesului cu AEK Atena, scor 2-1.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )