Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rares Bogdan (PNL), dupa numirea lui Tiberiu Dinu in pozitia de consul general la Milano: Dancila NU vrea scaparea Romaniei de securisti. Vrea blocarea alegerilor din diaspora

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL), dupa numirea lui Tiberiu Dinu in pozitia de consul general la Milano: Dancila NU vrea scaparea Romaniei de securisti. Vrea blocarea alegerilor din diaspora

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, o acuza pe premierul Dancila ca nu vrea scaparea Romaniei de securistii din `89 si vrea blocarea alegerilor din diaspora, dupa ce sefa Guvernului a luat decizia. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL), la un an de la violentele din 10 august 2018: Nu avem vinovatii, desi au fost audieri pe banda rulanta si aveau toate imaginile. Procuratura Militara s-a facut de ras (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a reclamat vineri seara, in direct pe B1TV, faptul ca, la un an de la reprimarea violenta a mitingului diasporei din 10 august 2018, nu avem vinovatii, in ciuda.

Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte al PNL, a postat pe Facebook un mesaj, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a fost votat, joi, in cadrul Consiliului National .

Rares Bogdan: Daca este reales, presedintele Iohannis va putea constitui o noua majoritate. Am putea avea anticipate chiar dupa 14 februarie Ce masura vrea prim-vicepresedintele PNL in Constitutie (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, este increzator ca daca presedintele Iohannis va fi reales pentru un nou mandat, seful statului va putea constitui o noua majoritate parlamentara si, implicit, un nou.

Rares Bogdan a devinit prim-vicepresedinte al PNL

Consiliul National al PNL a aprobat, joi, desemnarea lui Rares Bogdan in functia de prim-vicepresedinte al partidului. Liderul PNL Ludovic Orban a spus ca este o promovare la exceptional pentru rezultate exceptionale. Rares Bogdan le-a cerut liberalilor sa nu primeasca pesedisti in partid. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!, a spus el.

Rares Bogdan, ales prim-vicepresedinte al PNL: Ferecati usile PNL pentru orice ales local PSD. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu-i aduceti in casa!

Consiliul National al PNL a aprobat, joi, desemnarea lui Rares Bogdan intr-o functie de prim-vicepresedinte al partidului. Liderul PNL Ludovic Orban a spus ca este o promovare la exceptional pentru rezultate exceptionale. Rares Bogdan le-a cerut liberalilor sa nu primeasca pesedisti in partid. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!, a spus el.

Rares Bogdan, primul discurs de prim-vicepresedinte PNL: Ferecati usile PNL pentru orice ales local al PSD. Zdrobiti-i in alegeri!

Promovat la exceptional la propunerea lui Ludovic Orban, Rares Bogdan, de acum prim-vicepresedinte al PNL, le-a cerut liberalilor din teritoriu sa nu deschida portile partidului pentru pesedisti.

Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte PNL. Orban: Este o promovare la exceptional

Europarlamentarul Rares Bogdan a fost votat, joi, prim-vicepresedinte al PNL responsabil cu strategiile politice, context in care liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca este o promovare la.

Rares Bogdan: Fara votul romanilor, astazi tara avea o alta soarta. Batalia pentru Cotroceni nu e batalia unui singur om.PNL si cetatenii sunt alaturi de Iohannis (VIDEO)

Rares Bogdan, propus prim-vicepresedinte PNL, a declarat, joi, la Consiliul National al liberalilor de la Romexpo, ca romanii au intors soarta Romaniei spre bine la alegerile din 26 mai. Liderul liberal a.

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan.

Un nou liberal refuza sa-i dea replica lui Dan Barna. Rares Bogdan: Nu vom raspunde, romanii au nevoie de altceva. Sper ca discursul dreptei politice o sa ramana la alt nivel (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze, vineri seara, in direct pe B1TV, afirmatia lui Dan Barna, care afirmase anterior ca, daca ar fi fost el presedinte, ii place sa creada ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )