Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rares Bogdan (PNL): Traseismul, un adevarat cancer politic pentru Romania El fusese atacat de Norica Nicolai (ALDE) pentru ca vrea introducerea mandatului imperativ in Constitutie

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL): Traseismul, un adevarat cancer politic pentru Romania El fusese atacat de Norica Nicolai (ALDE) pentru ca vrea introducerea mandatului imperativ in Constitutie

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a reluat ideea potrivit careia traseismul politic este un adevarat cancer politic al Romaniei, dupa ce Norica Nicolai, presedintele Consiliului National al. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL), la un an de la violentele din 10 august 2018: Nu avem vinovatii, desi au fost audieri pe banda rulanta si aveau toate imaginile. Procuratura Militara s-a facut de ras (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a reclamat vineri seara, in direct pe B1TV, faptul ca, la un an de la reprimarea violenta a mitingului diasporei din 10 august 2018, nu avem vinovatii, in ciuda.

Rares Bogdan (PNL), dupa numirea lui Tiberiu Dinu in pozitia de consul general la Milano: Dancila NU vrea scaparea Romaniei de securisti. Vrea blocarea alegerilor din diaspora

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, o acuza pe premierul Dancila ca nu vrea scaparea Romaniei de securistii din `89 si vrea blocarea alegerilor din diaspora, dupa ce sefa Guvernului a luat decizia.

Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte al PNL, a postat pe Facebook un mesaj, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a fost votat, joi, in cadrul Consiliului National .

Rares Bogdan: Daca este reales, presedintele Iohannis va putea constitui o noua majoritate. Am putea avea anticipate chiar dupa 14 februarie Ce masura vrea prim-vicepresedintele PNL in Constitutie (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, este increzator ca daca presedintele Iohannis va fi reales pentru un nou mandat, seful statului va putea constitui o noua majoritate parlamentara si, implicit, un nou.

Rares Bogdan, la protestul din Piata Victoriei: PSD guverneaza, Guvernul e a lor si sfideaza, isi bat joc de Romania si calca in picioare dorintele oamenilor (VIDEO)

Prezent in mini studio-ul B1TV din Piata Victoriei, Rares Bogdan, proaspat ales prim-vicepresedinte al PNL, a subliniat ca in ciuda faptului ca PSD este slabit acum nu trebuie uitat tot ce au facut in ultimii.

Un nou liberal refuza sa-i dea replica lui Dan Barna. Rares Bogdan: Nu vom raspunde, romanii au nevoie de altceva. Sper ca discursul dreptei politice o sa ramana la alt nivel (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze, vineri seara, in direct pe B1TV, afirmatia lui Dan Barna, care afirmase anterior ca, daca ar fi fost el presedinte, ii place sa creada ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )