Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, la protestul din Piata Victoriei: PSD guverneaza, Guvernul e a lor si sfideaza, isi bat joc de Romania si calca in picioare dorintele oamenilor (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, la protestul din Piata Victoriei: PSD guverneaza, Guvernul e a lor si sfideaza, isi bat joc de Romania si calca in picioare dorintele oamenilor (VIDEO)

Prezent in mini studio-ul B1TV din Piata Victoriei, Rares Bogdan, proaspat ales prim-vicepresedinte al PNL, a subliniat ca in ciuda faptului ca PSD este slabit acum nu trebuie uitat tot ce au facut in ultimii. continuă pe B1

Protest 10 august. Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua.

USR vine la protestul din Piata Victoriei. Dan Barna: Nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca membrii formatiunii sale vor fi prezenti sambata seara la protestul din Piata Victoriei care are loc cu ocazia implinirii unui an de la evenimentele violente de la.

Cati romani s-au inregistrat pana acum pentru votul in diaspora la prezidentiale. Diasporenii, asteptati cu pliante informative despre votul prin corespondenta chiar si la protestul din Piata Victoriei

Romanii din diaspora care vin in tara vor fi intampinati la frontiere, pe aeroport, dar si la protestul din Piata Victoriei de voluntari Declic cu peste 50. 000 de pliante cu informatii despre votul prin corespondenta. Potrivit site-ului votinstrainatate. ro, au fost inregistrate pana in acest moment 5. 936 cereri pentru vot la sectii de votare din diaspora si 5. 526 pentru vot prin corespondenta.

Jandarmeria Romana, precizari despre situatia de la protestul din Piata Victoriei: A fost nevoie de marirea dispozitivului. Situatia e in continuare sub control

Jandarmeria Romana a facut noi precizari despre situatia din Piata Victoriei. Zeci de mii de persoane participa la protest in acest moment. Georgian Enache, purtator de cuvant Jandarmeria Romana-.

FOTOGALERIE Protestul din Piata Victoriei, in imagini

La protestul de sambata, multi protestatari au venit cu pancarte anti-PSD si anti-Guvern, cu mesaje ce faceau referire la recentul caz al crimelor din Caracal, dar si cu steaguri ale Romaniei, ale unor alte tari europene sau ale UE. in Piata Victoriei a fost ridicat un loc de comemorare pentru cele doua fete din Caracal, pentru victimele din Colectiv si pentru Ilie Gazea, cel care a murit dupa protestul din 10 august 2018. La fata locului a venit si pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru prezenta la proteste si zone de conflict din toata lumea.

Barna anunta ca membrii USR vor participa la protestul din Piata Victoriei: Nu vom strange semnaturi si nu vom face campanie

Presedintele USR, Dan Barna, a scris, sambata, pe Facebook, ca membrii formatiunii vor fi in Piata Victoriei, printre cetateni, la protestul de comemorarea evenimentelor care au avut loc anul trecut, pe 10 august. Nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie, a scris Barna, care a subliniat ca nu crede ca exista convertire mai rapida a datei in simbol precum in cazul lui 10 august.

EXCLUSIV B1.ro Protestul din Piata Victoriei vazut din multime. Ce spun oamenii despre tragedia de la Caracal si ce schimbari vor in felul in care este condusa tara (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Aproape 20. 000 de persoane s-au strans, sambata seara, in Piata Victoriei din Capitala pentru a marca un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, pentru a protesta.

Moment inedit in Piata Victoriei. Pianistul german Davide Martello, prezent la protest - VIDEO

Pianistul german Davide Martello este prezent la protestul din Piata Victoriei, asa cum a promis si in urma cu cateva zile. Davide Martello si-a anulat concertele pe care le avea in Germania pentru a.

Alarma falsa la protestul din Piata Victoriei

Apelul la 112 care semnala prezenta unor obiecte suspecte intr-un autovehicul parcat in centrul Piet.

Protest 10 august. Protestatarii au inceput sa plece din Piata Victoriei

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )