Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gabriela Firea, mesaj dur pentru abuzurile din partid

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesaj dur pentru abuzurile din partid

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur liderilor PSD. O functie in BPN nu inseamna, dragi prieteni, o coronita, ca noi avem merite deosebite, ca ne-am nascut cu stea in frunte, ca suntem alesii neamului. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesaj cu talc pentru Liviu Dragnea: Fiecare dintre presedintii de organizatii poarta in servieta sa bastonul de presedinte al PSD

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis, sambata, inaintea inceperii Congresului PSD, un mesaj cu privire la viitorul presedinte de partid,desi azi nu se pune in joc functia ocupata de.

Gabriela Firea transmite un mesaj colegilor ei inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam ca vine si ziua de luni

Gabriela Firea a transmis un mesaj colegilor din PSD cu doar cateva momente inainte de a incepe Congresul Extraordinar. Primarul Capitalei face un indemn la calm si colegialitate. Fac un indemn la.

Gabriela Firea: Nu cream o impresie foarte buna cand ne certam intre noi

Gabriela Firea a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul .

Gabriela Firea: Cel mai important este sa nu mai repetam greselile pe care l-am facut in ultimul an (VIDEO)

Gabriela Firea a fost aleasa la Congresul PSD de sambata in functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti-ilfov. intr-o interventie pentru Stirile B1 TV, aceasta a precizat, referindu-se la noua echipa.

Gabriela Firea, inainte de CEx-ul PSD: Sunt in continuare suparata pe ceea ce se intampla la nivelul ministerelor

Gabriela Firea a declarat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD ca nu a trecut inca termenul pe care l-a fixat pentru a vedea daca proiectele care vizeaza Bucurestiul sunt importante pentru.

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Congresul PSD: Gabriela Firea si Robert Negoita, propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov - surse

Primarul General Gabriela Firea si primarul Sectorului 5 Robert Negoita vor fi propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov in cadrul Congresului PSD din 10 martie, potrivit unor surse politice. Organizatia Bucuresti, condusa de Firea, urmeaza sa voteze sprijinul pentru cei doi, iar joi acestia ar urma sa isi depuna oficial candidaturile.

UPDATE Congresul PSD: Gabriela Firea si Robert Negoita, propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov - surse/ Daniel Florea, posibil contracandiat pentru Negoita

Primarul General Gabriela Firea si primarul Sectorului 5 Robert Negoita vor fi propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov in cadrul Congresului PSD din 10 martie, potrivit unor surse politice. Organizatia Bucuresti, condusa de Firea, urmeaza sa voteze sprijinul pentru cei doi, iar joi acestia ar urma sa isi depuna oficial candidaturile.

Gabriela Firea a reluat atacurile la adresa membrilor Guvernului

Gabriela Firea a reluat atacurile la adresa membrilor Guvernului despre care spune ca ii pub bete in roate in privinta proiectelor pentru Bucuresti. Asta in ciuda promisiunilor facute de presedintele PSD.

Gabriela Firea o critica pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca lipsea de la sedintele PSD

Gabriela Firea a criticat-o, sambata, pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca aceasta a candidat la func.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )