Libnet.ro
UNICEF

15:17

Gabriela Firea, singura care s-a abtinut de la votul pentru sustinerea Jandarmeriei din Biroul Permanent al PSD

B1 B1,
Gabriela Firea, singura care s-a abtinut de la votul pentru sustinerea Jandarmeriei din Biroul Permanent al PSD

PSD, sustinere aproape in unanimitate pentru jandarmii care au batut oamenii la protesul din 10 august. Social-democratii din BPN au votat luni pentru a transmite un mesaj de sustinere la adresa Jandarmeriei. continuă pe B1

Vot in conducerea PSD pentru sustinerea Jandarmeriei. Gabriela Firea, singura care s-a abtinut

Social-democratii din BPN au dat un vot aproape in unanimitate pentru transmiterea unui mesaj de sustinere a Jandarmeriei Romane, in contextul in care Parchetul General ancheteaza violentele de la protestul diasporei. Singura persoana care s-a abtinut la vot a fost Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte PSD.

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

Gabriela Firea, despre cei care au votat impotriva lui Dragnea la CExN: Unitatea noastra nu este distructiva

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD. Ea a aratat.

Profit.ro: O firma controlata de Gabriela Firea si fiul ei cel mare va primi 200.000 lei pentru un teren din Voluntari expropriat pentru autostrada

O firma cu profil imobiliar controlata de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, de fiul ei cel mare, Tudor Stefan Firea 23 de ani) si de 2 consiliere ale primarului va incasa despagubiri de peste 200. 000 de lei de la CNAIR pentru exproprierea unei suprafete de teren arabil intravilan de 550 mp situata in Voluntari, scrie Profit. ro.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, atunci eu imi voi duce crucea / Stiu ca unora le e mai greu sa creada ca cineva poate vorbi in numele unor principii

Gabriela Firea a lansat un nou atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta a tinut sa remarce ca, pentru prima data dupa mult timp, sedinta Comitetului Executiv National de vineri nu s-a terminat cu un vot.

Marsul Biciclistilor, un protest fata de administratia Gabriela Firea; aproximativ 1.000 de participanti prezenti la start

Aproximativ 1. 000 de biciclisti au pornit sambata, de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Regele Mihai, intr-un mars care se doreste a fi un protest fata de modul in care primarul Gabriela Firea administreaza Capitala.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea, in privinta voturilor: Va spun eu care au fost cifrele reale

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre rezultatul votului, prezentand alte cifre fata de Gabriela Firea. Au fost prezenti 64 de membri ai CEx.

Gabriela Firea: Dragnea a supus votului doar un punct din cele 20 din declaratia noastra comuna, cel care facea referire la domnia sa

Gabriela Firea a declarat, la finele sedintei CEx, ca Liviu Dragnea a supus votului doar unul dintre cele 20 de puncte din scrisoarea comuna, si acela facea referire chiar la domnia sa. Au existat 10 voturi.

Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a pierdut lupta impotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi in care liderul PSD a primit un nou vot de incredere in cadrul partidului. La o zi dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD,.

Surse: Contre intre Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, la sedinta CEx

Au fost discutii aprinse in sedinta CEx a PSD, intre ministrul Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul general. Potrivit surselor Antena 3, Lia Olguta Vasilescu i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce .

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )