Libnet.ro
UNICEF

09:15

VICEPRESEDINTELE PSD MARIAN OPRISAN: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un profesionist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICEPRESEDINTELE PSD MARIAN OPRISAN: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un profesionist

Domnul Toader e un profesionist, stie Drept foarte bine, e profesor universitar, a aratat ca stie cu ce se mananca Justitia, a spus Oprisan, la Palatul Parlamentului, inainte de sedinta BPN al PSD. continuă pe Ziarul Bursa

TUDOREL TOADER: Uniunea are nevoie la nivelul EPPO de un sef integru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi, la Bruxelles, ca Uniunea Europeana are nevoie de un sef integru in fruntea Parchetului European, conform Agerpres.

Oprisan despre posibilitatea remanierii lui Tudorel Toader: Povesti de adormit copiii

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, stie cu ce sa mananca justitia iar zvonurile privind remanierea acestuia sunt povesti de adormit copiii. Declaratia liderului de la Vrancea apare in contextul in care Liviu Dragnea si apropiati ai acestuia sunt nemultumiti de faptul ca Toader nu a dat OUG-urlie care urmeaza sa modifice din nou legile justitiei.

Uite Ordonanta, nu e Ordonanta! OUG mult ravnita de Dragnea, pasata intre ministrul Justitiei si premier

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu au ajuns la ea Ordonantele de Urgenta privind completurile de judecata si modificarea Codurilor penale. Asta desi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca.

Tudorel Toader, anunt important pentru Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a informat sambata seara, printr-un comunicat de presa, ca se actioneaza atat in interiorul, cat si in exteriorul Uniunii Europene astfel incat comunicarea reciproca.

Financial Times a publicat comunicatul prin care DNA il contrazice pe Tudorel Toader

Directia Nationala Anticoruptie a trimis joi Financial Times un punct de vedere prin care rectifica unele informatii nereale transmise de ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Tudorel Toader, replica pentru comisarul Vera Jurova: Uniunea nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, are nevoie de un sef integru la Parchetul European

Uniunea Europeana nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru comisarul european pe Justitie in SCANDALUL Kovesi: Daca adevarul nu deranjeaza pe nimeni...UE nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, vineri, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european.

Comisarul european Vera Jourova, in conferinta alaturi de Tudorel Toader: Fac apel la toata lumea sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidatii la sefia Parchetului European

Comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel vineri la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati. Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care cu o zi in urma a trimis o scrisoare Financial Times in care spunea ca Laura Codruta Kovesi nu ar trebui numita in functia de procuror european. Mai tarziu, cand a fost intrebata la ce candidat se refera concret cand vorbeste despre incercari de discriminare si discreditare, Vera Jourova a spus ca la doamna Kovesi.

Tudorel Toader: Candidatul pentru functia de procuror-sef european nu are nevoie de sustinerea guvernului

Candidatul pentru functia de procur-sef european nu are nevoie de sustinerea guvernului tarii din care provine, a declarat, vineri, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in timp ce comisarul european pentru.

VIORICA DANCILA: Sunt de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei despre Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca este intru totul de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi. Dancila a sustinut ca, atata timp cat asupra unei persoane, indiferent care este, planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite si ca de aceea Guvernul Romaniei nu a sustinut-o pe Kovesi pentru postul de procuror sef european.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )