Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila cheama MINISTRII la Guvern. Taxa pe LACOMIE, dezbatuta la Palatul Victoria

B1 B1,
Viorica Dancila cheama MINISTRII la Guvern. Taxa pe LACOMIE, dezbatuta la Palatul Victoria

Viorica Dancila a declarat, luni, la finalul Biroul Permanent National BPN) al PSD, ca urmeaza sa aiba discutii cu toate ministerele pe tema OUG 114 Ordonanta lacomiei), saptamana aceasta. Dancila a. continuă pe B1

O veste pentru Viorica Dancila: Premierul este responsabil de ceea ce semneaza

Un premier conduce sedintele de Guvern si semneaza actele normative care i se pun pe masa. Asa prevede legea. Automat, prin semnatura, isi asuma continutul si efectele pe care acestea le produc in societate, fie ca sunt pozitive, fie ca sunt negative. Viorica Dancila fuge de aceasta responsabilitate, invocand ca scuza faptul ca un premier nu are timp sa discute despre orice ordonanta inainte de a o aproba si nici trebuie sa cunoasca toate domeniile. Cu alte cuvinte, semneaza fara sa stie ce semneaza si de aceea nu-si asuma consecintele. ii dam o veste: este prim-ministru si, prin urmare, prim-responsabil pentru haosul din justitie creat de OUG 7. Este responsabila si de haosul din economie creat de OUG 114.

Procurorii din CSM, scrisoare catre Viorica Dancila: Guvernul permanentizeaza practica lipsei de dialog institutional si de consultare a sistemului judiciar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a transmis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, in care spune ca discutiile pe tema ordonantelor de urgenta din justitie ar fi trebuit sa aiba loc inaintea emiterii acestora si ca Guvernul pare ca permanentizeaza practica lipsei de dialog institutional si de consultare a sistemului judiciar.

Timmermans i scrie premierului Viorica Dancila: E dezamagitor ca nu ati pomenit n ntlnirea noastra despre ordonantele pe justitie / Devine cu adevarat urgent ca Romnia sa reia procesul de reforme

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare in care ii cere clarificari privind cele doua ordonante de urgenta pe justitie adoptate saptamana trecuta si isi exprima dezamagirea ca in intalnirea pe care au avut-o in 7 februarie, la Bruxelles, nu i-a spus despre intentia de adoptare a acestora. Oficialul european ii transmite premierului Dancila ca acum devine chiar urgenta reluarea procesului de reforme in justitie si sa se abtina de la orice masuri care sa rastoarne progresul realizat in ultimii ani.

Viorica Dancila, o noua gafa: Vom vedea care sunt de fapt punctele care a creat aceasta nemultumire

Luni, in timpul unei conferinte de presa in care explica ca Guvernul nu va renunta la ordonanta care modifica Legile Justitiei, premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa.

Viorica Dancila se face ca nu intelege avertismentul lui Timmermans privind trecerea linii rosii: Trebuie sa ne gandim si la drepturile omului, si la cei care au suferit... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a reactionat luni, dupa ce Frans Timmermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene, a declarat ca respectarea valorilor democratice si a statului de drept in Romania sunt.

Viorica Dancila ii ataca pe protestatarii rezist: Pentru mine este de neacceptat (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca violenta si jignirile manifestantilor din Piata Victoriei este de neacceptat. Aceasta aprecizat ca Guvernul nu va renunta la OUG pe Legile Justitiei, cedand.

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei.

Viorica Dancila: NU renuntam la OUG pe LEGILE JUSTITIEI. NU renuntam la lucrurile bune (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca, in pofida protestelor romanilor, Guvernul nu renunta la OUG 7 pe Legile Justitiei. Premierul a anuntat, inaintea intalniriicu reprezentantii din justitie de.

Discutii aprinse in CSM pe tema intalnirii cu Viorica Dancila

Sunt discutii aprinse in CSM intre procurori si judecatori dupa ce premierul Viorica Dancila i-a invitat la discutii pe legile justitiei. Magistratii discuta invitatia primita si daca vor merge la.

DESPRE OUG 7: Viorica Dancila a invitat la discutii reprezentantii asociatiilor de magistrati

Premierul Viorica Dancila a invitat reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, astazi, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )