Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vot in conducerea PSD pentru sustinerea Jandarmeriei. Gabriela Firea, singura care s-a abtinut

Adevărul Adevărul,
Vot in conducerea PSD pentru sustinerea Jandarmeriei. Gabriela Firea, singura care s-a abtinut

Social-democratii din BPN au dat un vot aproape in unanimitate pentru transmiterea unui mesaj de sustinere a Jandarmeriei Romane, in contextul in care Parchetul General ancheteaza violentele de la protestul diasporei. Singura persoana care s-a abtinut la vot a fost Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte PSD. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, singura care s-a abtinut de la votul pentru sustinerea Jandarmeriei din Biroul Permanent al PSD

PSD, sustinere aproape in unanimitate pentru jandarmii care au batut oamenii la protesul din 10 august. Social-democratii din BPN au votat luni pentru a transmite un mesaj de sustinere la adresa Jandarmeriei.

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Gabriela Firea: S-a dezbatut cu multa sinceritate

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat, iar primii care au iesit la declaratii au fost semnatarii scrisorii care a tulburat atat apele in PSD. A fost o sedinta foarte lunga, una dintre cele mai dense sedinte.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, atunci eu imi voi duce crucea / Stiu ca unora le e mai greu sa creada ca cineva poate vorbi in numele unor principii

Gabriela Firea a lansat un nou atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta a tinut sa remarce ca, pentru prima data dupa mult timp, sedinta Comitetului Executiv National de vineri nu s-a terminat cu un vot.

Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a pierdut lupta impotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi in care liderul PSD a primit un nou vot de incredere in cadrul partidului. La o zi dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD,.

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

Gabriela Firea, despre cei care au votat impotriva lui Dragnea la CExN: Unitatea noastra nu este distructiva

Unitatea celor care s-au exprimat impotriva conducerii PSD nu este una distructiva pentru partid si coalitie, a declarat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD. Ea a aratat.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea, in privinta voturilor: Va spun eu care au fost cifrele reale

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre rezultatul votului, prezentand alte cifre fata de Gabriela Firea. Au fost prezenti 64 de membri ai CEx.

Firea: Daca poti fi exclus din PSD pentru delict de opinie, noi ne ducem crucea mai departe. Nu cred ca va fi cazul / Nu am vorbit cu Iohannis despre nlaturarea lui Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu crede ca se va ajunge la excluderea sa din partid. Ea a mai spus ca in spatele demersului ei privind demisia lui Dragnea nu s-a aflat nici presedintele Klaus Iohannis, nici serviciile.

Surse: Contre intre Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, la sedinta CEx

Au fost discutii aprinse in sedinta CEx a PSD, intre ministrul Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul general. Potrivit surselor Antena 3, Lia Olguta Vasilescu i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )