Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, discutat la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, discutat la Bruxelles

Modificarea, in regim de urgenta, a legilor justitiei, care genereaza un atac grav asupra intregului sistem democratic din tara, transforma jurnalistii in infractori, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Cultura si Mass -Media FAIR-MediaSind. continuă pe Ziarul Bursa

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, discutat la Bruxelles

Modificarea, in regim de urgenta, a legilor justitiei, care genereaza un atac grav asupra intregului sistem democratic din tara, transforma jurnalistii in infractori, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Cultura si Mass -Media FAIR-MediaSind.

Am fost si sotie, si amanta Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrite din Romania!

Cea mai frumoasa actrita din Romania anilor `80, s-a confesat la o emisiune de televiziune, marturisind ca si-a iubit ambii soti, dar, ca a fost si in postura de amanta, scrie Click. Cezara.

Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie neagra! (FOTO)

Unul dintre cei mai celebri burlaci din Romania s-a insurat in Las Vegas, iar mireasa a purtat o rochie. neagra! Este vorba despre fostul iubit al Madalinei Ghenea, omul de afaceri Dragos.

inca o banca dispare din Romania. S-a vandut doar pe un euro

Intesa Sanpaolo a finalizat formalitatile privind transferul anumitor active si pasive de la fosta sucursala din Romania a Veneto Banca, inclusiv reteaua de 19 unitati, catre nou-infiintata Intesa Sa.

[P] 10 ani de responsabilitate sociala - OMV Petrom: 49 de milioane de euro investiti in comunitatile din Romania

Petrom sarbatoreste anul acesta 10 ani de cand se implica in proiecte de responsabilitate sociala. In tot acest timp, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatilor din Romania si peste 55. 00 de voluntari au fost implicati in proiecte sociale.

Ungaria extinde asa-numita subventie pentru inceperea vietii si asupra copiilor maghiari din afara tarii

Parlamentul ungar a extins dreptul la subventia pentru inceperea vietii si asupra copiilor maghiari care se nasc in strainatate, informeaza agentia ungara MTI. Parlamentul de la Budapesta a adoptat modificarea legislativa marti, cu unanimitate de voturi.

Brexitul are deja primele efecte negative asupra sectorului auto din Marea Britanie - Investitiile, productia si vanzarile sunt in declin - studiu

Efectele unui Brexit dur vor fi decisive pentru capacitatea de inovatie si pentru competitivitatea industriei auto britanice, arata un studiu Coface care mentioneaza ca din 2016, s-a observat un declin abrupt al investitiilor furnizorilor si producatorilor auto o scadere de 36%, comparativ cu media pentru perioada 2011-2015), o tendinta care devine mai pronuntata in 2017, in ciuda lansarilor a 28 de noi modele. O problema este si ca Regatul Unit nu are un numar suficient de furnizori locali de echipamente, astfel ca per total costurile cresc.

Presa internationala relateaza despre funeraliile din Romania. Afectiunea pentru Regele Mihai se manifesta pe fondul discreditarii clasei politice (FOTO)

Romanii isi iau adio sambata de la ultimul lor rege, Mihai I. Funeraliile nationale care au loc in Romania sunt amplu tratate in presa internationala. BBC a transmis.

incep RESTRUCTURARILE! O cunoscuta fabrica din Romania se iNCHIDE in ianuarie

Incep restructurarile! Un gigant de pe piata locala a decis inchiderea unei cunoscute fabrici. in luna ianuarie, compania franceza Lactalis inchide fabrica din localitatea Mihail.

Cum arata un drum judetean din Romania? Parca e un cofraj de oua

Un sofer a fotografiat un drum judetean din Timis, plin de gropi. Arata ca un cofraj de oua, spun soferii care trebuie sa-l parcurga. Este vorba de Drumul Judetean 572 Brestovat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )