Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cristian Busoi sesizeaza Bruxelles-ul dupa ce PSD si ALDE au pus pumnul in gura Opozitiei: Voi informa despre modificarile banditesti si totalitare, care pun lacatul pe Parlament

B1 B1,
Cristian Busoi sesizeaza Bruxelles-ul dupa ce PSD si ALDE au pus pumnul in gura Opozitiei: Voi informa despre modificarile banditesti si totalitare, care pun lacatul pe Parlament

PSD si ALDE pun pumnul in gura adversarilor politici! Coalitia de guvernare a reusit sa se impuna si in plenul Camerei Deputatilor, astfel incat a fost aprobata modificarea. continuă pe B1

PSD-ALDE au pus pumnul in gura Opozitiei, in Camera Deputatilor

UPDATE: Coalitia PSD-ALDE a reusit sa se impuna si in plenul Camerei Deputatilor, astfel incat a fost aprobata modificarea Regulamentului propriu, in sensul schimbarii ordinii in.

PSD-ALDE au pus pumnul in gura Opozitiei. Coalitia a fortat modificarea Regulamentului, pentru a trece pe repede-inainte modificarile la Legile Justitiei

Coalitia PSD-ALDE a reusit sa impuna o modificare a Regulamentului, in sensul scurtarii dezbaterilor la cele doua proiecte controversate din Justitie ce urmeaza sa fie votate in plen.

Cristian Busoi: PSD secatuieste Sanatatea de resurse

Alocarea bugetara pentru Sanatate in 2018 va distruge in continuare domeniul Sanatatii din cauza lipsei resurselor, a dezinteresului pentru investitii si absentei unei gandiri despre actiuni prioritare, a declarat Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti.

LIVETEXT/VIDEO Camera Deputatilor voteaza legile justitiei. Coalitia PSD-ALDE-UDMR a modificat regulamentul ca sa poata reduce Opozitia la tacere. Raluca Turcan: Sa va fie rusine!

Plenul Camerei Deputatilor voteaza miercuri celelalte doua legi ale justitiei - modificarile la Legile 304 si 317, intr-o sedinta care a debutat cu scandal pe tema modificarilor aduse in mare viteza, chiar miercuri dimineata, de catre cei de la PSD. PMP a protestat, in stilul USR, cu pancarte improvizate cu textul Jos Cenzura. Intre modificarea la regulament si legile justitiei, pe ordinea de zi a plenului se afla si alte proiecte, unele insa care nu vor putea fi votate intrucat nu au raport din partea comisiei, obligatoriu procedural. Unul dintre acestea este proiectul UDMR de infiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. --------------Ora 13. 14: Hotararea privind modificarea regulamentului Camerei Deputatilor s-a publicat in Monitorul Oficial. PSD, ALDE si UDMR au cale libera pentru votarea rapida a legilor Iordache.

VIDEO Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a devenit una toxica pentru Romania, cu un modus operandi abuziv si neconstitutional; ei poarta toata responsabilitatea consecintelor care vor decurge din ce au facut in aceste zile

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a devenit una toxica pentru Romania - spune liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, denuntand totodata ca parlamentarii acestor formatiuni sunt ghidati de un modus operandi abuziv si neconstitutional. Ei poarta toata responsabilitatea consecintelor care vor decurge din ce au facut in aceste zile, a transmis Turcan, miercuri seara, intr-o postare pe Facebook.

Romania 100: Democratia parlamentara a fost sufocata de majoritatea PSD-ALDE-UDMR

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR a dat, miercuri, o lovitura democratiei parlamentare din Romania, spune Platforma Romania 100, despre modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor.

Deputat: PSD-ALDE nu pot fi opriti decat batuti politic sau de furia populara

S-a trecut de mult de faza politicoasa si institutionala. PSD-ALDE, prin atacurile brutale asupra capacitatii de reactie Parlamentara a Opozitiei, a sugrumat democratia din Romania. Deputatul USR Tudor Benga subliniaza ca a crede ca.

Majoritatea PSD-ALDE incepe sa scartaie. Cum a ajuns Dragnea la mana minoritatilor

Voturile date pe proiectul de lege privind statutul magistratilor si pe initiativa de schimbare a Legii de modificare a ANI a aratat ca majoritatea PSD-ALDE a devenit foarte fragila, cele doua partide ajungand la mana UDMR si a Grupului minoritatilor, adica grupurile care au inclinat balanta.

2.000 de oameni, in strada impotriva masurilor fiscale adoptate de Guvernul PSD-ALDE

Circa 2. 000 de oameni, membri ai Blocului National Sindical, au protestat marti in Piata Victoriei, impotriva masurilor fiscale adoptate de Guvernul PSD-ALDE, informeaza Digi24. Sindicalistii.

Coalitia PSD-ALDE, tot mai sensibila la orologiul Kremlinului

Majoritatea parlamentara PSD-ALDE si-a dovedit ieri, in cel mai diabolic mod cu putinta, consecventa in instrumentalizarea peste moarte a imensei personalitati a Regelui Mihai al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )