Libnet.ro
UNICEF

21:17

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor Justitiei

ACTUALIZARE 16:32 Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: O dezbatere cu final stiut in care, pe alocuri, s-a folosit un limbaj dublu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, dupa sedinta CSM, care a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament, ca a fost o dezbatere cu final stiut, in care, pe alocuri, a fost folosit un limbaj dublu. *ACTUALIZARE 16:25 Kovesi, la Viena: Daca va fi adoptata in Parlament, atunci legea privind statutul magistratilor va afecta grav independenta Justitiei *ACTUALIZARE 16:23 Sefa ICCJ, despre legile Justitiei: Am aflat din presa ca in urma cu vreo doua zile oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative ------------- Magistratii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au respins proiectul de reformare a legilor justitiei, asumat de parlamentarii PSD si ALDE, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, anunta Agerpres.

Tudorel Toader, dupa ce CSM a dat aviz negativ pentru modificarea legilor justitiei: Nu poti da un aviz impotriva CCR

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ pentru propunerile legislative de modificare a Legilor Justitiei primite de la Camera Deputatilor. Tudorel Toader, ministrul Justitiei a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )