Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB. continuă pe Adevărul

intalnirea lui Iohannis cu Trump, anulata. Presedintele american a renuntat la toate intrevederile programate pentru joi la Bruxelles

Intalnirea pe care presedintele Klaus Iohanns, aflat la Summitul NATO de la Bruxelles, ar fi urmat sa o aiba joi cu presedintele SUA, Donald Trump, a fost anulata.

UPDATE Liderii NATO se cearta pe banii pentru aparare. Trump nu se mai intalneste cu Iohannis. Presedintele SUA si-a anulat toate intalnirile

Intalnirea Donald Trump - Klaus Iohannis, care trebuia sa aiba loc joi, la Bruxelles, a fost anulata. Presedintele american si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate. Liderul american le-a certu statelor membre NATO sa aloce 4% din PIB pentru Aparare, nu doar 2%, procentul din prezent, care oricum nu este respectat. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

intalnire bilaterala Iohannis-Trump. Discutiile au loc la summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu omologul sau american, Donald Trump, potrivit Administratiei Prezidentiale. intrevederea, care are loc in marja Summitului NAT.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Donald Trump si sotia sa, Melania, au ajuns la Londra, acolo unde presedintele american va avea o intalnire cu Regina Elisabeta si una cu Theresa May. Trump si va lua parte la o cina,la Palatul.

Donald Trump, critici la adresa aliantilor din NATO inainte de summitul de la Bruxelles. Care sunt nemultumirile presedintelui american

Presedintele american Donald Trump a reluat criticile la adresa aliatilor din NATO privind refuzul acestora de a majora cheltuielile cu apararea. Aceste critici vin cu doar o zi inainte de plecarea acestuia pentru a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )