Libnet.ro
UNICEF

19:45

Iohannis, despre Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana, la familie

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana, la familie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa summit-ul NATO de la Bruxelles, ca nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea, afirmand ca liderul PSD si-a luat o palarie prea mare si nu face fata, astfel ca i s-au terminat argumentele politice si acum incepe cu atacuri la persoana si la familie. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa summit-ul NATO de la Bruxelles, ca nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea, afirmand ca liderul PSD si-a luat o palarie prea mare si nu face fata, astfel ca i s-au terminat argumentele politice si acum incepe cu atacuri la persoana si la familie.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Si-a luat o palarie prea mare. Discutia despre suspendarea mea este o obsesie

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat joi seara ca Presedintele este implicat direct in condamnarea sa. Nu sunt implicat si apucaturi dictatoriale nu am avut.

Iohannis i raspunde lui Dragnea: Nu sunt implicat n condamnarea sa. Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata / Suspendarea, o obsesie

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns atacurilor sefului PSD, afirmand ca nu este implicat in condamnarea lui Liviu Dragnea, asa cum a sustinut acesta din urma. Seful statului a comentat ca este ingrijorator comportamentul lui Dragnea care conduce Parlamentul si Guvernul prin interpusi. Despre suspendare, Iohannis a spus ca are un singur cuvant de spus: Obsesie.

Klaus Iohannis ii raspunde lui Liviu Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, recentele atacuri lansate la adresa sa de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului a sustinut ca acesta nu mai are argumente politice si astfel a ajuns la.

Iohannis, despre TENSIUNILE fara precedent din NATO: Nu exista pericolul DESTRAMARII Aliantei. Ce decizie s-a luat cu privire la cheltuielile pentru aparare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, despre tensiunile existente intre aliati, in contextul in care presedintele SUA, Donald Trump, s-a contrat cu premierul german Angela.

Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: Niciun moment nu a fost pentru mine o optiune sa nu respect Constitutia. Daca cineva se bucura ca lupta anticoruptie ncetineste, nici vorba

In prima iesire publica dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu si-a pus niciodata problema sa nu respecte decizia Curtii Constitutionale, dar acest lucru nu inseamna ca si-a schimbat parerea despre activitatea DNA si a lui Kovesi, care au facut o treaba foarte buna. Vreau sa fie foarte clar: daca cineva se bucura ca lupta anticoruptie incetineste, nici vorba. Trebuie sa mearga inainte, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )