Libnet.ro
UNICEF

09:01

Monica Macovei demisioneaza din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni dupa ce Victor Ponta a fost invitat la o conferinta a partidului

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei demisioneaza din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni dupa ce Victor Ponta a fost invitat la o conferinta a partidului

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), potrivit unui comunicat de presa. Macovei a demisionat dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie 2018, la Bruxelles. continuă pe Hotnews

Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni. Ce rol joaca Ponta in decizia luata

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), precizand ca a luat aceasta decizie dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie, de la Bruxelles.

DEMISIE SOC la Bruxelles! MOTIVUL ULUITOR pentru care Monica Macovei a decis sa paraseasca Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni!

Demisie soc la Bruxelles! Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE). Macovei a luat aceasta decizie dupa ce a cerut explicatii privind.

Demisie la Bruxelles! Monica Macovei paraseste Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni .

Demisie neasteptata la Bruxelles! Monica Macovei paraseste Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE). Decizia a fost luata dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca.

Victor Ponta, atac dur la Monica Macovei: Merge la Bruxelles pentru bani, pentru interese personale

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Monica Macovei si-a anuntat demisia dinAlianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE) dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2913 seconds )