Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu a discutat la Bruxelles cu liderii Partidului Popular European despre legile justitiei

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu a discutat la Bruxelles cu liderii Partidului Popular European despre legile justitiei

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook ca a fost la Bruxelles, unde a discutat despre situatia politica din Romania si despre legile Justitiei. continuă pe Adevărul

PAS si PPDA au devenit membri observatori ai Partidului Popular European

Partidul Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidul Actiune si Solidaritate PAS) au devenit membri observatori ai Partidului Popular European PPE). Decizia a fost luata in unanimitate in cadrul Adunarii Politice a PPE, desfasurata la Bruxelles, pe 5 decembrie, transmite IPN.

Traian Basescu infirma declaratia lui Cristian Preda sustinuta in plenul Parlamentului European

Fostul presedinte,Traian Basescu, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a fost la Bruxelles unde a discutat despre situatia politica din Romania si despre legile Justitiei, sustinand, totodata, ca a contrazis categoric afirmatia europarlamentarului Cristian Preda, care a solicitat retragerea dreptului de vot al Romaniei in Consiliul European.

Presedintele Moldovei: Exista solicitari ca Traian Basescu sa fie declarat persona non grata in Moldova

Comisii din cadrul Consiliului Societatii Civile de pe langa presedintele Republicii Moldova cer inceperea procedurii de declarare a lui Traian Basescu persona non grata, anunta presedintele Igor.

Societatea civila a lui Igor Dodon cere ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata in Republica Moldova DOCUMENT

Mai multe comisii din cadrul Consiliului Societatii Civile pe langa Presedintia de la Chisinau, formate prin decretul lui Igor Dodon, solicita autoritatilor statului sa-l declare pe fostul lider de la Cotroceni Traian Basescu persona non-grata in Republica Moldova. Potrivit acestora, ex-presedinte roman ar promova moldofobia si rusofobia si atenteaza la securitatea nationala.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost redus la tacere

Traian Basescu a vorbit despre statul paralel, insa sustine ca nu este vorba de alte institutii paralele celor ale statului, ci de faptul ca legea se aplica diferentiat. Ce-i ala stat paralel? E.

Traian Basescu: in locul lui Dragnea, m-as fi ocupat de Republica Moldova

Ex-presedinte al Romaniei Traian Basescu afirma ca, daca ar fi fost in locul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi ocupat de problema Republicii Moldova, mai ales ca se implineste Centenarul Marii Uniri. Fostul sef de stat roman sugereaza ca in aceasta perioada se creeaza mai multe oportunitati in raport cu Republica Moldova, insa de care politicienii romani nu cunosc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )