Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, atac dur la Monica Macovei: Merge la Bruxelles pentru bani, pentru interese personale

B1 B1,
Victor Ponta, atac dur la Monica Macovei: Merge la Bruxelles pentru bani, pentru interese personale

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Monica Macovei si-a anuntat demisia dinAlianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE) dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru. continuă pe B1

Victor Ponta il desfiinteaza pe Dragnea: Merge si acum la evenimente SRI

Fostul premier Victor Ponta desfiinteaza apararea lui Liviu Dragnea. Potrivit lui Ponta, actualul lider al PSD participa si acum la evenimente organizate de SRI. Fostul premier considera ca presedintele.

Monica Macovei demisioneaza din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni dupa ce Victor Ponta a fost invitat la o conferinta a partidului

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), potrivit unui comunicat de presa. Macovei a demisionat dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie 2018, la Bruxelles.

Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni. Ce rol joaca Ponta in decizia luata

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), precizand ca a luat aceasta decizie dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie, de la Bruxelles.

Demisie neasteptata la Bruxelles! Monica Macovei paraseste Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE). Decizia a fost luata dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca.

DEMISIE SOC la Bruxelles! MOTIVUL ULUITOR pentru care Monica Macovei a decis sa paraseasca Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni!

Demisie soc la Bruxelles! Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE). Macovei a luat aceasta decizie dupa ce a cerut explicatii privind.

Demisie la Bruxelles! Monica Macovei paraseste Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni .

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Victor Ponta: Naivul patologic va va raspunde

Liviu Plesoianu i-a transmis un mesaj dur fostului premier Victor Ponta, dupa ce fostul premier l-a numit naiv patologic, care s-a lasat folosit de Liviu Dragnea. Vad ca INSISTati, domnule Ponta. Ati.

Victor PONTA, AMENINTAT de un deputat PSD: in maximum doua zile...

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat un atac fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta, dupa ce acesta din urma l-a catalogat drept patologic. Plesoianu a scris intr-un mesaj.

Un europarlamentar, atac dur la adresa Guvernului Dancila: E cel mai incompetent din istorie

Europarlamentarul Catalin Ivan lanseaza un atac dur la adresa Guvernului Dancila pe care il numeste cel mai incompetent din istorie. Sunt inca in PSD, desi cum vad ca se comporta PSD, imi vine mie.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )