Libnet.ro
UNICEF

14:01

VIDEO Cum vorbeste Viorica Dancila in engleza. Discurs sustinut la Bruxelles in 2017

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum vorbeste Viorica Dancila in engleza. Discurs sustinut la Bruxelles in 2017

Competentele lingvistice in limba engleza ale Vioricai Dancila, propusa premier de PSD, au fost puse la indoiala dupa ce europarlamentarul PSD a aparut intr-un scurt interviu raspunzand in romana la intrebari adresa in engleza. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi ca Dancila stie engleza si franceza. Iata cum vorbeste Viorica Dancila limba engleza: un discurs citit in 2017 la o expozitie cu caracter cultural. continuă pe Hotnews

Cum vorbeste Viorica Dancila in limba engleza VIDEO

Capacitatea Vioricai Dancila de a vorbi intr-o limba de circulatie internationala a fost pusa la indoiala de catre adversarii politici dupa ce europarlamentarul PSD a aparut intr-un scurt interviu raspunzand in romana la intrebarile adresate in engleza. Cu toate acestea, Dancila a tinut cu alte ocazii si discursuri in limba engleza.

Cum vorbeste Viorica Dancila in limba engleza

Capacitatea Vioricai Dancila de a vorbi intr-o limba de circulatie internationala a fost pusa la indoiala de adversarii politici dupa ce europarlamentarul PSD a aparut intr-un scurt interviu raspunzand in romana la intrebarile adresate in engleza. Cu toate acestea, Dancila a tinut cu alte ocazii si discursuri in limba engleza.

VIDEO CTP, despre Viorica Dancila: O bataie de joc. Mai rau decat Shhaideh. Ce portret ii face lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu este de parere ca aceasta propunere a social-democratilor este o bataie de joc, chiar mai rau decat Sevil Shhaideh, care se pricepea la administratie.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

Audio SOCANT. Viorica Dancila a grait in limba engleza... (VIDEO)

Liviu Dragnea a laudat-o pe Viorica Dancila pentru capacitatile sale de a comunica in limbile engleza si franceza. Iata ca un discurs sustinut de europarlamentarul PSD in limba engleza a fost.

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de.

Dragnea nu stie ce proiecte o recomanda pe Viorica Dancila pentru functia de premier

Liviu Dragnea a sustinut ca Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, deoarece este europarlamentar din 2009, este respectata la Bruxelles, are relatii bune cu oficialii Comisiei Europene si.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Cum il LAUDA Viorica Dancila pe Dacian Ciolos, in 2015 (DOVADA VIDEO)

Numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru reprezinta o speranta pentru agricultura romaneasca, declara Viorica Dancila, in 2015. Marti, 16 ianuarie 2018, Viorica Dancila este.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )