Libnet.ro
UNICEF

22:45

Viorica Dancila participa la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Ce alti politicieni mai sunt prezenti

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila participa la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Ce alti politicieni mai sunt prezenti

Premierul Viorica Dancila a ajuns duminica dimineata, inainte de ora 9. 00, la Catedrala Mantuirii Neamului pentru slujba de sfintire. Peste 2. 000 de oficiali au fost invitati la eveniment, potrivit purtatorului de cuvant al BOR, Vasile Banescu, in imagini aparand si fostul premier Victor Ponta. Presedintele Klaus Iohannis nu va participa la sfintire, fiind la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European. continuă pe Adevărul

Pe unde se va face intrarea pentru slujba de duminica a Catedralei Mantuirii Neamului

Zeci de mii de persoane sunt asteptate, duminica dimineata, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, a transmis Patriarhia Romana. Accesul se va face prin intrarea principala, care a fost recent asfaltata.

Iohannis: Nu voi participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ieri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu va lua parte la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, scrie Agerpres.

Incidente la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Zeci de oameni au avut nevoie de ingrijirile medicilor

Aproximativ treizeci de persoane care participa, duminica, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului au avut nevoie de ingrijirile medicilor, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii.

Gigi Becali, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului: Am dat si eu doua milioane de euro pentru Catedrala la inceput, cand nici nu era proiect

Gigi Becali s-a prezentat, duminica dimineata, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru slujba de sfintire, precizand ca a contribuit si el cu doua milioane de euro.

Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Motivul invocat de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu.

Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu va lua parte la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, potrivit Agerpres.

Mii de persoane participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (FOTO, VIDEO)

Slujba de sfintere a Catedralei Manturii Neamului a inceput duminica cu incepere de la ora 9. Mii de oameni asista la slujba si la ceremoniile religoase ce sunt transmise si pe ecrane montate in afara.

Mesajul Patriarhului Daniel, la sfarsitul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Pana cand pot intra barbatii si femeile in Altar

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, au oficiat, duminica, Slujba de Sfintire a Altarului Catedralei Nationale. La finalul acesteia, Patriarhul Daniel a transmis un mesaj celor prezenti.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Bartolomeu I a ajuns la Bucuresti

Bartolomeu I, Patriarhul Constantinopolului, a ajuns, vineri, la Bucuresti pentru a participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va avea loc duminica.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Traficul este restrictionat in Capitala. Care sunt rutele ocolitoare

Numerosi credinciosi din tara si de peste hotare sunt asteptati duminica la Slujba de Sfintire a Catedralei Nationale, la care, alaturi de Patriarhul Daniel, va.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )