Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorica Dancila: Nu am pierdut majoritatea in Parlament. Nu am nicio emotie legata de motiunea de cenzura (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Nu am pierdut majoritatea in Parlament. Nu am nicio emotie legata de motiunea de cenzura (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, de la Bruxelles, ca nu exista probleme pentru coalitia PSD-ALDE in ceea ce priveste majoritatea din Parlament, astfel ca nu are nicio emotie cu privire la. continuă pe B1

Viorica Dancila: Nu am absolut nicio emotie legata de motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bruxelles, ca nu are absolut nicio emotie legata de o viitoare motiune de cenzura a opozitiei.

Viorica Dancila efectueaza o vizita n Croatia, unde se va ntlni cu premierul Andrej Plenkovic

Premierul Viorica Dancila incepe saptamana cu o vizita in Croatia, participand la deschiderea Summit-ului sefilor de guverne din statele membre ale Initiativei Central-Europene ICE) de la Zagreb. Dancila va avea si o intrevedere cu premierul Croatiei, Andrej Plenkovic. Cu acesta s-a mai intalnit in luna mai, la Bucuresti, cand Viorica Dancila a facut o gafa chiar inainte de a incepe intonarea imnului Croatiei. Viorica Dancila a vrut sa coboare de pe podium, insa a fost oprita in ultimul moment, cu un gest discret, de Andrej Plenkovic.

VIORICA DANCILA, rasfatata la Focsani de baronul OPRISAN: Caviar pentru premier, FASOLE CU CIOLAN pentru oamenii de rand (FOTO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ales Focsaniul, orasul Micii Uniri pentru a serba 100 de ani de la faurirea statului national unitar. Dupa ce a participat la parada din Piata Unirii, Viorica.

Viorica Dancila: Presedintia rotativa nu va fi influentata de MCV / Junker ne-a asigurat ca pna la finalul mandatului sau Romnia nu va mai avea aceasta masura discriminatorie

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu la Bruxelles Antenei 3, interviu difuzat in aceasta seara. Premieurl sustine ca presedintia Consiliului UE este un test pentru intreaga Romanie, ca acest mandat nu va fi influentat de MCV si ca Junker ne-ar fi asigurat ca pana la finalul mandatului sau Romania nu va mai avea aceasta masura discriminatorie.

Viorica Dancila, iNTALNIRE cu secretarul general al Consiliului UE, chiar inainte ca Romania sa preia presedintia forului: Premierul a...

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere, la Bruxelles cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen. in cadrul intrevederii, la care au participat si.

Viorica Dancila, intrevedere cu Secretarul General al Consiliului UE

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, cu participarea membrilor Guvernului.

Viorica Dancila: Romania si-a luat angajamentul de a adera la zona euro pana in 2024

Aderarea Romaniei la zona euro este un angajament luat de autoritati pentru a fi indeplint pana in 2024, a anuntat premierul Viorica Dancila de la Bruxelles. Romania si-a luat angajamentul de a adera la.

Viorica Dancila, mesaj de la Bruxelles: Vom avea ocazia de a reconfirma statutul nostru european

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit, marti, la Bruxelles despre preluareaPresedintiei Consiliului Uniunii Europene. Vom avea ocazia de a reconfirma statutul nostru european, cautand sa avans.

Viorica Dancila - astazi si maine la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a inceput, de astazi, o vizita de lucru de doua zile la Bruxelles.

Viorica Dancila tocmai a facut ANUNTUL! Mesajul de ULTIMA ORA transmis de prim-ministru

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat, intr-un mesaj postat luni, pe pagina Guvernului, ca promovarea valorilor si drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilitati este o prioritate atat a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )