Libnet.ro
UNICEF

17:01

Florin Citu, dupa ce Teodorovici a mintit in privinta salariilor bugetarilor: Domnule ministru, mai aveti bani de pensii si salarii? (FOTO)

B1 B1,
Florin Citu, dupa ce Teodorovici a mintit in privinta salariilor bugetarilor: Domnule ministru, mai aveti bani de pensii si salarii? (FOTO)

Ministrul Finantelor a mintit atunci cand a sustinut ca a propus Comisiei Europene ca salariile bugetarilor sa fie inghetate in 2019 pentru a putea fi aplicata mai repede Legea Salarizarii. De fapt, in. continuă pe B1

UPDATE Teodorovici, despre nghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta / Ministrul finantelor confirma ca documentul prezentat de Ctu este real si a fost trimis la Bruxelles

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax. 29 Este un document trimis Comisiei Europene, a spus Teodorovici la Digi 24, adaugand ca documentul prezinta un scenariu, o posibila varianta, si ca orice guvern trimite la Bruxelles astfel de variante. in cateva zile intram in Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta, a mai spus ministrul de finante.

Teodorovici, despre nghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax.

UPDATE Teodorovici confirma ca a trimis la Bruxelles un document cu scenariul nghetarii salariilor bugetarilor.n cteva zile intram n Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022. 29 - Este un document trimis Comisiei Europene, a spus Teodorovici la Digi 24, adaugand ca documentul prezinta un scenariu, o posibila varianta, si ca orice guvern trimite la Bruxelles astfel de variante. in cateva zile intram in Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta, a mai spus ministrul de finante. 15 - Teodorovici: Nu sunt probleme legate de bugetul Romaniei / Citu: Este clar ca nu sunt bani.

Teodorovici confirma ca ia in calcul inghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor bugetarilor, din 2019, asa cum reiese dintr-un document prezentat de senatorul liberal Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a legii salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax.

Teodorovici, despre o posibila inghetare a salariilor bugetarilor: Este o posibila varianta trimisa Comisiei Europene

Documentul privind o posibila inghetare a salariilor bugetarilor, prezentat de senatorul PNL Florin Citu, este unul public, trimis Comisiei Europene, si reprezinta un document de lucru, o posibila varianta, a de.

Ctu (PNL): Coalitia de la guvernare a trimis la Bruxelles un document n care promite nghetarea salariilor bugetarilor

Senatorul PNL Florin Citu a afirmat, sambata, ca PSD va introduce, de anul viitor, masuri de austeritate si nu va mai aplica Legea salarizarii unitare. Liberalul prezinta in acest sens un document ce ar fi fost trimis Comisiei Europene prin care coalitia de guvernare promite inghetarea salariilor in sectorul bugetar in 2019, transmite Mediafax.

Teodorovici, prins cu minciuna. Ministrul a transmis Comisiei Europene ca vrea inghetarea salariilor bugetarilor, dar nu pentru motivul invocat la Bucuresti

Pe site-ul Comisiei Europene apare o scrisoare ce demonstreaza ca, intr-adevar, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis inghetarea salariilor bugetarilor in 2019 si neaplicarea Legii.

Teodorovici recunoaste ca inghetarea salariilor bugetarilor este posibila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca documentul trimis la Comisia Europeana in care se propune inghetarea salariilor in sectorul bugetar, in 2019, la nivelul lunii decembrie 2018 este un scenariu, o varianta de lucru.

Florin Citu: Guvernul a trimis un document Comisiei Europene in care promite inghetarea salariilor

Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca Guvernul a trimis Comisiei Europene, in urma cu cateva zile, un document in care ar promite inghetarea salariilor in sectorul bugetar, in anul 2019, la nivelul lunii decembrie 2018.

Florin Citu: Guvernul pregateste inghetarea salariilor

Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca Guvernul a trimis Comisiei Europene, in urma cu cateva zile, un document in care ar promite inghetarea salariilor in sectorul bugetar, in anul 2019, la nivelul lunii decembrie 2018.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )