Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bugetarii ar putea primi inca 2 zile libere de sarbatori: 27 decembrie si 3 ianuarie. Premierul Orban: Trezoreria va lucra, nu o inchidem cum au facut altii (VIDEO)

B1 B1,
Bugetarii ar putea primi inca 2 zile libere de sarbatori: 27 decembrie si 3 ianuarie. Premierul Orban: Trezoreria va lucra, nu o inchidem cum au facut altii (VIDEO)

Guvernul Orban ar putea aproba, in sedinta de vineri, o hotarare prin care bugetarii vor primi doua zile libere in plus, 27 decembrie si 3 ianuarie, astfel incat se va face punte pentru bugetari intre Cr. continuă pe B1

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Zile libere. Zilele de 27 decembrie 2019 si 3 ianuarie 2020 ar putea fi declarate libere pentru bugetari

Angajatii ar putea primi mai multe zile libere acum, de Sarbatori.

Zile libere pentru bugetari, de sarbatori. Cum arata calendarul cu datele in care nu se lucreaza in decembrie si ianuarie

Ca in fiecare an, in perioada Sarbatorilor de iarna, angajatii, fie ca vorbim de bugetari, fie in mediul privat, asteapta acest anunt. Ca in fiecare an, toti ne facem planuri de plecat in mini-vacanta de Craciun sau Revelion, dar depinde foarte tare de liberele pe care angajatorul ni le da, conform legislatiei muncii. Zile libere .

Surse: 27 decembrie si 3 ianuarie ar putea fi zile libere

Guvernul ia in calcul ca 27 decembrie si 3 ianuarie sa fie zile libere pentru bugetari, potrivit unor surse oficiale. Decizia nu se va aplica locurilor de munca unde activitatea nu poate fi intrerupta, magistratilor si celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele respective.

Proiect UDMR: Concediu de crestere a nepotului pentru bunici si zile libere pentru parinti daca se imbolnavesc copiii

20 de parlamentari UDMR au depus un pachet legislativ pentru sustinerea familiilor mari care prevede introducerea concediului pentru bunicii care nu au iesit la pensie, dar care vor sa aiba grija de nepoti, sprijin de pana la 35. 000 de lei pentru achizitionarea unei masini cu cel putin 7 locuri, precum si zile libere pentru parinti daca se imbolnavesc copiii.

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Proiect: viteza maxima cu care se poate circula in localitate, 30 kmh. Soferii ar putea primi o lovitura crunta

Actualul Ministru al Sanatatii, Victor Costache, in cadrul unei conferinte de presa, data sambata la Iasi, a anuntat ca pe agenda de lucru a Guvernului, s-ar afla un proiect prin care s-ar dori sa se aduca un amendament la legsilatia circulatiei pe drumurile din Romania. Proiect: viteza maxima cu care se poate circula in localitate, .

Guvernul face cadou doua zile libere pentru bugetari

Guvernul ar urma sa decida in sedinta de vineri dimineata ca 27 decembrie si 3 ianuarie sa fie zile .

Aproape 1.700 de primarii si consilii judetene ar putea primi bani din Fondul de Rezerva. Guvernul Orban discuta situatia dificila din teritoriu, in sedinta de vineri dimineata (VIDEO)

Guvernul Orban ar putea aproba, in sedinta de vineri, alocarea unor sume suplimentare, din Fondul de rezerva, pentru 1. 682 de unitati administrativ-teritoriale. in sedinta de Guvern de vineri a fost introdus.

Studentii cu abilitati antreprenoriale ar putea primi fonduri europene pentru a-si lansa o afacere in domenii de varf

Ministerul Fondurilor Europene are in discutie la Comisia Europeana programul Start-Up Students, care ar putea sprijini financiar studentii care au abilitati antreprenoriale pentru a lansa o afacere in domenii de varf, cum ar fi IT, robotica sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )