Libnet.ro
UNICEF

13:15

PSD, dupa concedierile masive anuntate de Anastasiu: Este o noua amenintare din partea opozitiei

Antena3 Antena3,
PSD, dupa concedierile masive anuntate de Anastasiu: Este o noua amenintare din partea opozitiei

PSD a avut o prima reactie dupa concedieri uriase in randul bugetarilor, anuntate de Dragos Anastasiu. Acesta a afirmat ca 400. 000 de bugetari vor fi dati afara din 2020, cand la putere va veni un guvern. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, anunt sumbru dupa concedierile masive anuntate de Anastasiu: Toti salariatii vor fi afectati! Acelasi lucru probabil va face si cu pensionari

Concedieri uriase in randul bugetarilor, anuntate de Dragos Anastasiu. Acesta a afirmat ca 400. 000 de bugetari vor fi dati afara din 2020, cand la putere va veni un guvern tehnocrat. Lia Olguta Vasilescu.

Cine este noua iubita a lui Victor Slav. Cum arata cea care i-a luat locul Biancai Dragusanu in inima prezentatorului

Adio burlacie! Victor Slav are o noua iubita! Vulturul de noapte are parte de o perioada fabuloasa, este parte a unui nou proiect televizat si are si cu cine sa-si imparta bucuriile de acum. Cum arata cea care i-a furat inima lui Slav si cu ce se ocupa? Cine este noua iubita a lui Victor .

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

Prima reactie a PSD dupa respingerea definitiva a RovaneiPlumb de catre comisia JURI: O CONSPIRATIE!

Vicepresedinte PSDGabriel Zetea acuza o conspiratie cu privire la respingerea definitiva a RovaneiPlumbde catre Comisia JURI. Zetea nu considera decizia JURI a fi un dezastru pentru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )