Libnet.ro
UNICEF

12:00

Teodorovici, prins cu minciuna. Ministrul a transmis Comisiei Europene ca vrea inghetarea salariilor bugetarilor, dar nu pentru motivul invocat la Bucuresti

B1 B1,
Teodorovici, prins cu minciuna. Ministrul a transmis Comisiei Europene ca vrea inghetarea salariilor bugetarilor, dar nu pentru motivul invocat la Bucuresti

Pe site-ul Comisiei Europene apare o scrisoare ce demonstreaza ca, intr-adevar, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis inghetarea salariilor bugetarilor in 2019 si neaplicarea Legii. continuă pe B1

Matteo Salvini se gandeste sa candideze la presedintia Comisiei Europene

Ministrul italian de Interne Matteo Salvini a declarat ca intentioneaza sa candideze la succesiunea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene CE) in urma alegerilor din mai 2019, scrie cotidianul La Repubblica, citat de Le Figaro.

Florin Citu: Guvernul a trimis un document Comisiei Europene in care promite inghetarea salariilor

Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca Guvernul a trimis Comisiei Europene, in urma cu cateva zile, un document in care ar promite inghetarea salariilor in sectorul bugetar, in anul 2019, la nivelul lunii decembrie 2018.

Viktor Orban sustine candidatura lui Manfred Weber la sefia Comisiei Europene

Conservatorul german Manfred Weber, care candideaza la viitoarea presedintie a Comisiei Europene CE), a primit sustinerea liderului ungar Viktor Orban, criticat din cauza atingerilor la adresa statului drept, fapte care creeaza disensiuni in dreapta europeana, relateaza AFP.

A aparut Editia din 2018 a Monitorului educatiei si formarii al Comisiei Europene. Cum stam?

Ieri, 16 octombrie 2018, Comisia Europeana a publicat Monitorul educatiei si formarii, prilej sa ne comparam sistemele noastre de educatie si formare profesionala cu cele similare din alte tari ale UE. Este bine sa ne privim in oglinda Comisiei Europene, daca ne-am lua doar dupa declaratiile oficialilor romani din educatie am avea sisteme de educatie si formare performante, generate de actualul program de guvernare.

DOCUMENT Masurile propuse de Guvern pentru bugetul anului 2019. Ce le-a scris Teodorovici oficialilor Comisiei Europene

Comisia Europeana a publicat un document cu masurile propuse de Guvernul Romaniei pentru bugetul anului 2019, astfel incat tara noastra sa se incadreze in tinta de deficit. Acesta confirma ca ministrul Eugen Teodorovici le-a promis oficialilor europeni inghetarea salariilor bugetarilor in 2019 si neaplicarea legii salarizarii unitare.

CUTREMUR social: SE iNGHEATA SALARIILE! Ce au promis PSD si ALDE Comisiei Europene (FOTO)

Economistul Florin Citu sustine ca PSD si ALDE au trimis Comsiei Europene un document prin care promit inghetarea salariilor bugetarilor in 2019 la nivelul din decembrie 2018. Practic, salariile sunt taiate cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )