Libnet.ro
UNICEF

06:45

ANBR: Taxa pentru bauturile racoritoare cu continut de zahar este discriminatorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANBR: Taxa pentru bauturile racoritoare cu continut de zahar este discriminatorie

Asociatia Nationala a Bauturilor Racoritoare ANBR) a anuntat ca a aflat cu mare surprindere, din presa, de intentia Guvernului de a introduce o taxa suplimentara pentru bauturile racoritoare cu continut de zahar si considera ca aceasta masura ar fi discriminatorie si disproportionata, iar unicul sau scop este cresterea incasarilor la bugetul de stat. continuă pe Ziarul Bursa

Taxa pe bauturile racoritoare cu continut ridicat de zahar, de la 1 septembriei Creste acciza la tigarete

Guvernul va adopta luni o Ordonanta prin care se vor introduce noi masuri economice. Una dintre ele este introducerea unei taxe pe bauturile racoritoare cu continut ridicat de zahar, potrivit unor surse oficiale.

GUVERNUL ROMANIEI: Taxa pe bauturile racoritoare cu continut ridicat de zahar, majorarea accizei la tigarete si reduceri de posturi

Guvernul pregateste introducerea, din septembrie, a unei taxe pe bauturile racoritoare cu continut ridicat de zahar, cu un impact de circa 1 leu pe litru, majorarea, tot din septembrie, a accizei la tigarete si reduceri de posturi in sistemul bugetar, afirma surse oficiale, citate de Profit. ro.

O noua acciza pentru bauturile racoritoare cu un continut ridicat de zahar

Romania ar putea introduce o taxa pe zahar, cel putin la nivelul bauturilor racoritoare, potrivit unor surse Antena 3. Aceasta taxa are ca scopscadereaconsumuluibauturilor.

Guvernul pune taxa pe zaharul din bauturile racoritoare de la 1 septembrie

Guvernul va introduce o taxa pe zahar, o acciza nearmonizata, vizand bauturile racoritoare cu un continut de zahar mai ridicat de 5 g la 100 de mililitri.

Producatori, despre taxa pe zahar: Suprataxa e discriminatorie si are drept scop doar cresterea veniturilor statului

Asociatia Nationala a Bauturilor Racoritoare ANBR) a anuntat ca a aflat cu mare surprindere, din presa, de intentia Guvernului de a introduce o taxa suplimentara pentru bauturile racoritoare cu continut de zahar si considera ca aceasta masura ar fi discriminatorie si disproportionata, iar unicul sau scop este cresterea incasarilor la bugetul de stat.

Ce spun producatorii despre taxarea sucurilor cu continut ridicat de zahar: O suprataxa ce va afecta consumatorul. Unicul scop - cresterea incasarilor la buget

Reprezentantii Asociatiei Nationale a Bauturilor Racoritoare afirma ca au aflat cu mare surprindere, din presa despre intentia Guvernului de a introduce o taxa suplimentara pentru bauturile racoritoare cu continut de zahar. Consideram ca aceasta masura ar fi discriminatorie si disproportionata, iar unicul sau scop pare sa fie cresterea incasarilor la bugetul de stat. Initiativa reprezinta o suprataxa ce va afecta direct consumatorul roman, considera reprezentantii asociatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )