Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cheltuieli de 6 miliarde de lei pentru dublarea alocatiilor. Violeta Alexandru: Resursele financiare n-au fost prevazute in bugetul pe 2020 si ramane sa vedem care sa fie solutia (VIDEO)

B1 B1,
Cheltuieli de 6 miliarde de lei pentru dublarea alocatiilor. Violeta Alexandru: Resursele financiare n-au fost prevazute in bugetul pe 2020 si ramane sa vedem care sa fie solutia (VIDEO)

PNL isi doreste ca alocatiile sa creasca, dar acest lucru presupune o cheltuiala bugetara de 6 miliarde de lei, astfel ca Guvernul Orban o sa vada masura ce se executa bugetul pe prima parte a anului. continuă pe B1

Cati bani vor Finantele sa imprumute in anul 2020: 86,9 miliarde lei, pentru finantarea deficitului si a datoriei

In anul 2020 necesarul brut de finantare la nivel guvernamental este de cca 86,9 miliarde lei, determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar, de 3,6% din PIB cca 40,6 miliarde lei), precum si de volumul datoriei de refinantat in anul 2020, in suma de cca 46,3 miliarde lei, arata programul indicativ de emisiuni de titluri de stat aferent anului 2020, publicat de Ministerul Finantelor.

Guvernul vrea sa amane intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii

Cu legea privind dublarea alocatiilor pentru copii la promulgare, premierul Ludovic Orban sustine ca in acest moment nu sunt prevazute resursele care sa acopere acest efort bugetar, lucru posibil dupa rectificare. in acest sens, solutia guvernului este de a proroga termenul de intrare a legii.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE PLATA PENSIILOR: Avand banii in cont, am cerut bancilor sa dea drumul platilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut bancilor saptamana trecuta sa plateasca pensiile, avand in vedere ca banii erau in conturi. Ea explica procedurile greoaie care exista pentru virarea pensiilor si anunta ca le va schimba. Ce ma intereseaza pe mine: sa ajunga banii cat mai repede la pensionari, a spus ministrul, afirmand ca PSD ar vrea sa existe intarziri la plata pensiilor ca sa poata comenta, potrivit News. ro.

Violeta Alexandru: Sistemul public de pensii are probleme nesfarsite PSD a sugerat ca nu sunt bani pentru plati, dar e o chestiune de perspectiva, de 30 de ani (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca PSD a sugerat ca nu sunt bani de pensii, desi problema este una de perspectiva, ce ar putea deveni realitate abia in 30 de ani, poate si mai.

Violeta Alexandru trage bancile de urechi: Unele banci platesc pensiile cu intarziere, desi banii le-au intrat la timp. Voi lua masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni ca unele banci platesc in mod intentionat pensiile cu intarziere, pentru ca asa s-au obisnuit din timpul guvernarii PSD, dar ca va centyraliza datele, iar marti va lua masuri asupra celor care nu au facut platile la timp.

VIOLETA ALEXANDRU: Posta a livrat aproape de jumatate din pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor iar ultimele plati se vor face, luni, in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt important pentru toti pensionarii: E timpul sa facem asta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea sa desfiinteze ghiseele la care pensionarii stau aplecati.

Cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, fake news al PSD. Ministrul Violeta Alexandru: Informatiile trebuie luate din surse oficiale (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dezmintit zvonurile potrivit carora Guvernul Orban va creste varsta de pensionare la 70 de ani, si le-a catalogat drept fake news al PSD. Cu toate acestea, in toata.

Violeta Alexandru spune ca va desfiinta ghiseele din casele de pensii: Sa se poata vorbi de la egal la egal

Violeta Alexandru a declarat ca vrea sa desfiinteze ghiseele din casele de pensii, astfel incat pensionarii si functionarii sa discute din pozitii egale. in prima faza, ministrul Muncii va cere caselor de pensii din Bucuresti sa reamenajeze spatiile.

Violeta Alexandru: Jumatate din pensionari si-au primit deja banii. Cand vor fi platite toate pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a tinut sa precizeze ca jumatate dintre pensionari si-au primit deja pensiile prin Posta Romana, bancile virand deja toate sumele pe carduri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )