Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti. intalnirea a fost organizata de Ambasada Finlandei, tara care detine in prezent. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii statelor UE de la Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi, 5 decembrie a. c. , cu ambasadorii statelor m.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Klaus Iohannis si Donald Trump se vor intalni in marja summitului NATO de la Londra cu ocazia unui dineu dedicat statelor din Europa de Est si Centrala

Klaus Iohannis se va afla la Londra, in perioada 3-4 decembrie, unde va participa la summitul NATO. Cu aceasta ocazie, presedintele va avea ocazia sa aiba si o intalnire cu liderul american Donald.

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec.

Klaus Iohannis: Nu vor exista taieri de salarii. Nici nu intra in discutie asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, joi seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu vor exista taieri de salarii, asa cum s-a zvonit. Seful statului a spus ca nu a discutat cu.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )