Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Transporturilor: Guvernul Dancila va realiza o autostrada din fonduri de la bugetul de stat. I-am inaintat premierului trei propuneri din care sa aleaga

B1 B1,
Ministrul Transporturilor: Guvernul Dancila va realiza o autostrada din fonduri de la bugetul de stat. I-am inaintat premierului trei propuneri din care sa aleaga

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a declarat, vineri, ca premierul Viorica Dancila va decide, in perioada urmatoare, ce autostrada va fi realizata cu finantare de la stat in aceasta guvernare, dat. continuă pe B1

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Nu stam in genunchi in fata constructorilor straini

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a apreciat, ieri seara, la o emisiune televizata, ca pe 120 de kilometri de autostrada aflati in executie nu exista nicio bariera administrativa si se poate merge lejer inainte cu lucrarile, iar singurul lucru pe care constructorii ar trebui sa il faca este mobilizarea.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Centura Bacaului este realizata in proportie de 30%

Stadiul fizic al lucrarilor la Centura Bacau este deja de 30%, chiar daca perioada de proiectare trebuia sa se incheie pe 24 iulie, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, dupa o vizita de lucru la varianta ocolitoare a municipiului Bacau, parte a Autostrazii Moldovei.

Ministrul Transporturilor: in luna decembrie deschidem Magistrala 5 de metrou

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, sustine ca in luna decembrie a acestui an va fi deschisa Magistrala 5 de metrou si ca deja a fost lansata proiectarea si executia pentru Magistrala 6, conexiunea cu aeroportul.

Guvernul Dancila, sub lupa: ce va evalua Comisia Europeana la Bucuresti

In ultimii ani, Comisia Europeana a avut probleme cu mai multe proiecte legislative ale Guvernului Dancila, mai ales pe partea de justitie. Acum, a sosit momentul unei noi evaluarii a progresului sau regresului facut de autoritatile de la Bucuresti. O delegatie a Comisiei Europene va veni marti la Bucuresti pentru o misiune de evaluare in .

Guvernul Dancila ar relua discutiile pe Codul Administrativ, la presiunea UDMR! Budapesta considera inacceptabila versiunea adoptata de Bucuresti prin Ordonanta de Urgenta

Guvernul ar relua, miercuri, intr-o sedinta, discutiile pe Codul Administrativ, pe care il adoptase deja prin Ordonanta de Urgenta, dar pe care nu l-a publicat inca in Monitorul Oficial, potrivit.

ROXANA MINZATU: Romania a atras 9,5 miliarde euro din fonduri europene

Tara noasatra a absorbit fonduri europene in valoare totala de 9,25 miliarde de euro, din alocarea 2014-2020, reprezentand o rata de 30%, a declarat, astazi, Roxana Minzatu, ministrul Fondurilor Europene, intr-o conferinta de presa.

Roxana Manzatu: Romania a atras 9,5 miliarde de euro din fonduri europene, rata de absorbtie fiind de 30%

Romania a absorbit fonduri europene in valoare totala de 9,25 miliarde de euro, din alocarea 2014-2020, reprezentand o rata de 30%, a declarat, joi, Roxana Manzatu, ministrul Fondurilor Europene, intr-o.

Dancila, despre sanctiunile din partid: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu si-a gresit meseria. Cred ca scenarist i se potrivea

Presedintele PSD Viorica Dancila neaga ca ar exista o lista neagra in PSD, asa cum a spus Codrin Stefanescu, sustinand ca acestuia din urma i s-ar potrivi meseria de scenarist. in ceea ce priveste sanctionarea lui Robert Negoita si a lui Serban Nicolae, ea a sustinut ca nu tolereaza ca membrii formatiunii sa voteze impotriva partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )