Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa, miercuri, in care vorbeste despre planurile Executivului pentru folosirea fondurilor europene prevazute pentru tara noastra in bugetul. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Fondurile europene de 80 de miliarde de euro alocate tarii noastre in cadrul summitului maraton care a avut loc in acest week-end la Bruxelles vor oferi ocazia de a reconstrui Romania, atat din punct de vedere economic cat si al marilor sisteme publice, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Cu cei 80 de miliarde de euro vom fi in situatia de a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca fondurile in valoare de 80 de miliarde de euro obtinute de la Uniunea Europeana vor fi folosite pentru reconstruirea Romaniei, punctand ca, in acest sens, este nevoie de un plan solid, bun si aplicabil.

Cristian Busoi, dupa summitul UE: Klaus Iohannis a obtinut 80 de miliarde de euro pentru tara noastra. Romania trebuie sa absoarba si ultimul eurocent care ne-a fost alocat

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat ca Romania a inregistrat, prin presedintele Klaus Iohannis, un succes major la summitul UE privind planul de relansare economica. in urma negocierilor, tara.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA pentru romani: Avem la dispozitie sase ani. Ce trebuie sa facem cu banii europeni

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa dupa o sedinta cu Guvernul pe tema fondurilor europene. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro.

Presedintele Klaus Iohannis: Nicio lege nu opreste un virus. Depinde de noi toti sa ingradim raspandirea acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou apel catre societate, miercuri, indemnand cetatenii tarii sa respecte regulile de siguranta sanitara. Desi Guvernul are la dispozitie un nou.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

Presedintele Klaus Iohannis, despre negocierile de la Bruxelles: Se discuta foarte aprins despre proportia intre granturi si imprumuturi. Pentru Romania, prioritatile raman aceleasi. Sunt moderat-optimist (VIDEO)

Presedintele KlausIohannis, a sustinut o declaratie de presa, duminica, in a treia zi de negocieri la nivelul UE cu privire la cadrul financiar multianual si fondul european de redresare economica. Seful.

Ovidiu Raetchi (PNL): Faptul ca diplomatia presedintelui Iohannis aduce Romaniei 80 de miliarde de euro va impinge PSD in corzile discursului covidosceptic

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei pentru Aparare, a salutat reusita impresionanta a presedintelui Klaus Iohannis la summitul european de la Bruxelles, unde liderii statelor nationale di.

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )